SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Taxislužba: - přeprava osob - kurýrní služba.

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Zprostředkování železniční, námořní, kamionové, říční a kontejnerové dopravy. Služby skladování, manipulace, distribuce v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod ovoce a zelenina - dovoz ovoce, zeleniny, bylinek, hub, exotických plodů. Nákladní autodoprava - kamionová doprava mezinárodní - přeprava ovoce, zeleniny a potravin.

Autobusová doprava - přeprava osob vnitrostátní po celé ČR - zájezdová doprava.

Dopravní služby, logistika, služby - expresní přeprava zboží.

Činnost: - přeprava zboží s kontrolou a regulací teploty - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Internetový obchod s dopravními značkami, vybavením komunikací a městským mobiliářem e-shop dopravní značky a značení. Sortiment: - provizorní dopravní značení a zařízení - dopravní značky a tabule s úchytem na jekl - dopravní kužel - zakrývací, protiskluzové a výstražné pásky - podstavec pro dopravní značení - souprava dálničních ...

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Firma Milan Kurfiřt se zaměřuje na kontejnerovou dopravu, provádíme přepravu a likvidaci odpadů, odvoz i dovoz písku, sutí, kamení. Nabízím také pronájem kontejnerů a po dohodě zabezpečíme vyklízení budov. Sídlíme v obci Peřimov, okres Semily. Naše činnost: - kontejnerová autodoprava - doprav, likvidace odpadů - přeprava, dovoz, odvoz ...

Naše firma LAGARDE SPEDITION spol. s r.o. se sídlem v Chebu Vám nabízí služby v oboru logistika, skladování, spedice, autodoprava a také poradenskou činnost. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava: -cisternová přeprava -sklápěčky -valníková přeprava -posuvné podlahy Vozový park - 131 nákladních automobilů. Služby: ...

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - přeprava průmyslového zboží, chlazeného i mraženého - přeprava ADR

Stavební firma. Stavba, výstavba: -pozemní stavby, domy na klíč. Práce: -zednické: -obklady, dlažby, fasády -rekonstrukce: -byty a nebytové prostory. Přeprava: -kontejnerů hydraulická ruka -zemní práce.

Služby: - mezinárodní námořní přeprava

Mezinárodní spedice a přeprava. Distribuce. Celní servis. Provoz mycí linky. Skladování a distribuce

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - zasilatelství

Mezinárodní autobusová doprava.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní příležitostné osobní motorové dopravy

Nabízíme dopravu mikrobusem s kapacitou 8 osob.

nákladní přeprava FORD TRANZIT, AVIA 70 Osobní přeprava (VW Passat, VW Caravelle)

Dopravní, spediční a logistické služby - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava - přeprava kusových zásilek - přepravy ADR - spedice - logistika.

Služby: - vnitrostátní nákladní doprava - přeprava s hydraulickou rukou.