SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Cestovní agentura - nabídka zájezdů. Služby - tuzemská a mezinárodní autobusová doprava - pronájem autobusů, obytných vozů

Služby: - stěhování bytů, kanceláří, archivů - stěhování uměleckých předmětů - stěhování klavírů, pian - stěhování strojů.

Služby - autodoprava dodávkovými vozy Ford, vnitrostátní a mezinárodní - stěhování - půjčování obytného automobilu.

Profi Stěhování Tomáš Prášek nabízí profesionální stěhovací služby. Stěhujeme byty, domy, kanceláře i těžká břemena jako trezory či piana. Sídlíme v obci Hrdlořezy, okres Mladá Boleslav. Stěhovací služba: - stěhování bytů, domů - stěhování kanceláří - stěhování trezorů - stěhování klavírů, pian - vyklízení prostor a bytů. ...

Feritrans s.r.o. je firma s působností 10 let na českém trhu a její aktivity se stále rozšiřují. Momentální aktivity společnosti jsou pneuservis, autoservis, kamionová doprava a odvoz odpadů. Cílem firmy je co nejvíce se podílet na ochraně životního prostředí-lidí a měnit jejich sny v krásnou a čistou skutečnost.

Služby: - železniční přeprava - letecká nákladní přeprava - námořní přeprava - pozemní přeprava.

Technické služby: - sběr, svoz TKO, recyklace odpadů, sběrný dvůr - údržba městské komunikace - dopravní značení - čistění města, údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení - provoz ČOV (čištění odpadních vod) a koupaliště - doprava-UNC, A 75, ČIVO, AVIA 30 MP13, IVECO, MITSUBISHI - pronájem koncertního pódia - správa ...

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Služby - mezinárodní kamionová doprava - přeprava zásilek.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství Spedice -silniční, železniční, kontejnerové a kombinované přepravy Celní deklarace -zastupování v celním řízení -zajištění celního dluhu, NCTS -INTRASTAT Skladování, distribuce -sklady, svobodné celní pásmo -logistické služby -vystavení a vypsání dokladů -vedení agendy

Stavební práce: - rekonstrukce budov - základy rodinných domů - zemní, výkopové práce - zámková dlažba. Výkup, prodej: - Gitterboxy (kovová paleta) Služby: - kontejnerová přeprava - přeprava osob.

Nákladní autodoprava - doprava sypkých materiálů - doprava obilnin a potravinářského zboží - přeprava zemědělských produktů a hnojiv.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - nadrozměrné zásilky - přeprava ADR - Just in time - spedice.

Stavební činnost, práce: - sádrokartonové konstrukce, systémy, příčky - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - základové desky Kontejnerová doprava.

Služby - mezinárodní a tuzemská nákladní doprava.

Služby - mezinárodní a tuzemská nákladní doprava - přeprava zboží a motorových vozidel.

Firma Július Makula poskytuje širokou škálu stavebních prací. Specializujeme se na zemní a výkopové práce, pokládku kanalizace, zednické práce, izolace, pokládku dlažby, odvoz suti či malířské práce. To vše a ještě víc Vám může poskytnout společnost Július Makula, Jablonec nad Nisou. Stavební činnost, práce, služby: - zemní a výkopové práce - ...

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.. - pronajímáme skladovací prostory - skladové temperované haly

Výroba, prodej - OOPP, osobní ochranné pracovní prostředky - pracovní obuv, pracovní oděvy, rukavice, ochranu sluchu. Služby - mezinárodní kamionová doprava - logistika.

Služby: - mezinárodní silniční nákladní doprava - specializace Španělsko.