SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Provádíme: - dopravní a spediční služby.- specializace Rusko, Kazahstán, Ukrajina, Bělorusko - i drobné zásilky. Prodej: dřevěné ekobrikety a pelety, štípané dřevo.

Služby: - nákladní autodoprava, přeprava: - sutě, písek, odpady - nákladní vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - přeprava, doprava sypkých materiálů.

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava - specializace Itálie, Švýcarsko - celní deklarace - skladování.

Služby: - silniční nákladní autodoprava - přeprava chlazeného zboží, dřevní hmoty - spedice.

Dopravní společnost Interbus Praha. Autobusová přeprava osob. Mezinárodní autobusová doprava. Pronájem, služby: - pronájem minibusy a autobusy - doprava luxusními klimatizovanými autobusy, minibusy a limuzínami - doprava osobními vozidly, vozy - luxusní klimatizované limuzíny s řidičem - přeprava individuálních klientů - V. ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Firma Bohemia Bus provozuje vnitrostátní a mezinárodní zájezdovou autobusovou dopravu již od roku 1996. Služby firmy Bohemia Bus jsou zaměřeny na českou a zahraniční zájezdovou autobusovou dopravu. Zajišťujeme dopravu na poznávací i pobytové zájezdy po ČR a celé Evropě. Díky kompletnímu vybavení autobusů a příslušenství v podobě přívěsných vozíků ...

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Jsme mladý železniční dopravce, který do středoevropského regionu přináší nové pojetí cestování, a to na palubě supermoderních vlaků od švýcarské společnosti Stadler.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Mezinárodní nákladní doprava, spedice

Půjčovna, pronájem: - užitkové vozy - dodávky - maxidodávky Služby: - stěhování - expresní doprava - kurýr

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika

BLESK kurýr poskytuje kurýrní služby od roku 2002. Od té doby jsme již bezpečně dopravili desítky tisíc zásilek na místo určení..

Služby: - železniční doprava nákladní a osobní - provozování vleček

- autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - autodoprava státní i mezinárodní, přeprava břemen do 2000kg - přepravní služby MAX: délka: 460 cm výška: 180 cm šířka: 160 cm NOSNOST: vnitro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro palet, 15, 6m3