SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava Xanna: - dovoz písku, štěrku, stavebních materiálů.

Služby: - zemní práce minirypadlem - autodoprava, Multicar M25.

DOPRAVNÍ - PŘEPRAVNÍ KANCELÁŘ Zabýváme se dopravou klientů cestovních kanceláří do zahraničí a po celé České republice - transfery, okružní jízdy. Zajišťujeme dopravu především do Itálie a Chorvatska..

DOPRAVNÍ - PŘEPRAVNÍ KANCELÁŘ Zabýváme se dopravou klientů cestovních kanceláří do zahraničí a po celé České republice - transfery, okružní jízdy. Zajišťujeme dopravu především do Itálie a Chorvatska. PRO : - cestovní kanceláře - cestovní agentury - firmy - firemní zájezdy - sportovní akce podniků - fotbalové a hokejové kluby - ...

Zámečnictví, kovovýroba: - zámečnické práce - klempířské práce - pokrývačské práce Výrobní možnosti: - řezání - stříhání - ohýbání - stáčení profilů - sváření - vrtání Výroba, prodej: - potrubí pro vzduchotechniku - přístřešky - mosazné nábytkové doplňky - šatnové boxy pro školy, hotely i firmy - reklamní ...

Autodoprava - nákladní přeprava - doprava štěrku, písku, kačírku, betonu, zeminy, substrátu, mulčovací kúry, okrasných kamenů do hmotnosti 2 t, apod. odvoz výkopové zeminy, suti - hydraulický drapák ( naložení nebo vyložení materiálu). Zemní práce - výkopové práce (přípojky, bagrování bazénů, základů RD, podloží pod zámkové dlažby, ...

Mezinárodní zasilatelství. Služby: - mezinárodní přeprava těžkých a nadrozměrných kusů - speciální přepravyinvestičních celků - námořní - letecká - kamionová - silniční - železniční - kombinovanádoprava projektů včetně proclení - proclívání - zámořská sběrná služba.

Kovovýroba. Zámečnictví. Výroba, montáž, projekce: -stavební ocelové konstrukce, haly. -stroje s mechanickým pohonem: -dopravníky -elevátory -lisy pro stavebnictví (pro cihelny) -generální opravy. Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní -jeřáb 8 t, 20 t -Liaz s hydraulickou rukou -Avia-valník. Svářečské ...

Činnost: - cisternová přeprava - přeprava nebezpečných látek dle ADR - přeprava tekutých potravin.

Zasilatelství, spedice: - mezinárodní - kamionová - nákladní - transport, přeprava po celé Evropě - export, import - zprostředkovatelská činnost.

SLUŽBY: - dopravní - spediční - po celé Evropě Specializujeme se na expresní zásilky "just in time" - přeprava s co nejkratším termínem dodání bez omezení destinace ( SRN, Francie, Španělsko, Skandinávie, Pobaltské republiky, Benelux, Řecko, Irsko, GB atd..)

Služby: -Autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -3 dodávky PEUGEOT BOXER do 3, 5t -AVIA valník nad 3, 5t.

Služby: - nákladní autodoprava - spedice - skladování. Oprava, servis: - osobní automobily - nákladní vozy.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Kusová námořní doprava (import/export), letecká přeprava, kamionová přeprava, skladování (celní sklad, národní sklad), kompletní celní služby, příjem a kontrola zboží, vychystávání a kompletace, štítkování, balení, 24/48 distribuce po celé ČR a SR.

Dopravní a logistická činnost - přeprava zásilek - tuzemská i mezinárodní doprava - skladování - přeprava ADR.

Autobusová doprava, přeprava Mezinárodní autobusová doprava Tuzemská nepravidelná autobusová doprava Tuzemská autobusová doprava Autobusová doprava s možností přepravy 44 jízdních kol. - cyklistika, cykloturistika, přeprava kol Autobusová přeprava osob: Autobusová doprava školní zájezdy: odvoz škol na školu v přírodě. Autobusová ...

Autobazar a veškerý servis. Autopůjčovna. Autodoprava. Autobazar: -prodej vozů -výkup za hotové přímo do našeho autobazaru v Kyjově a do 15 minut máte peníze za svůj starý vůz -služby protiúčet, financování, splátky, úvěr nebo leasing, komisní prodej, dovoz automobilů zajišťuje dovoz -prodej auta na našich stránkách. Autoservis: -servis ...

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní.

Mezinárodní kamionová doprava. Spedice. Střežené parkování kamionů, karavanů, lodí.

Prodej: -ucelených palet obalového skla, skla, lahve -zajištění dopravy na místo určení a prodej uzávěrů. Přeprava a logistika.

Zemní práce, autodoprava: - zemní práce - demolice objektů - terénní úpravy - práce s bouracím kladivem na stroji JCB - autodoprava - kontejnerová doprava.

Služby: -autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava. Vybavení: -DVD, televize, kávovar, lednice, polohovatelné sedačky -oba autobusy jsou plně klimatizované. -v jednom autobusu i WC.