SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Dopravní společnost Interbus Praha. Autobusová přeprava osob. Mezinárodní autobusová doprava. Pronájem, služby: - pronájem minibusy a autobusy - doprava luxusními klimatizovanými autobusy, minibusy a limuzínami - doprava osobními vozidly, vozy - luxusní klimatizované limuzíny s řidičem - přeprava individuálních klientů - V. ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Firma Bohemia Bus provozuje vnitrostátní a mezinárodní zájezdovou autobusovou dopravu již od roku 1996. Služby firmy Bohemia Bus jsou zaměřeny na českou a zahraniční zájezdovou autobusovou dopravu. Zajišťujeme dopravu na poznávací i pobytové zájezdy po ČR a celé Evropě. Díky kompletnímu vybavení autobusů a příslušenství v podobě přívěsných vozíků ...

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Jsme mladý železniční dopravce, který do středoevropského regionu přináší nové pojetí cestování, a to na palubě supermoderních vlaků od švýcarské společnosti Stadler.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Mezinárodní nákladní doprava, spedice

Půjčovna, pronájem: - užitkové vozy - dodávky - maxidodávky Služby: - stěhování - expresní doprava - kurýr

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika

BLESK kurýr poskytuje kurýrní služby od roku 2002. Od té doby jsme již bezpečně dopravili desítky tisíc zásilek na místo určení..

Služby: - železniční doprava nákladní a osobní - provozování vleček

- autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - autodoprava státní i mezinárodní, přeprava břemen do 2000kg - přepravní služby MAX: délka: 460 cm výška: 180 cm šířka: 160 cm NOSNOST: vnitro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro palet, 15, 6m3

Služby: - nákladní autodoprava. - přeprava sypkých materiálů Doprava, dovoz, prodej: - písek, okrasné kameny, zemina.

STAR SHIPPING a.s. je dynamickou, ryze českou, společností působící celosvětově na trhu mezinárodních přeprav a logistických služeb. Naší výhodou je osobní přístup v jednání se zákazníky a individuální řešení jak pro jednotlivé zásilky tak pro celé projekty. Bohaté zkušenosti z různých oborů přepravy nám dovolují zákazníkům nabídnout pro jednu ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - výstavba pozemních a inženýrských staveb - nákladní autodoprava

Autodoprava, doprava: -sypkých a stavebních materiálů. Přeprava: -štěrky, písky, kamenivo, recykláty. Sklápěcí vozidla a soupravy Tatra, Liaz - do 27 tun.

Práce: - zemní - demolice - strojní vrtání otvorů do země (20-70 cm). Služby: - nákladní autodoprava (Tatra, Liaz).

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - rolety, žaluzie Služby: - nákladní autodoprava

KELLY TAXI Hodonín: -poskytuje osobní přepravu nonstop -nejen po Hodoníně a okolí, ale i po celé ČR, tj.vnitrostátní, ale i mezinárodní přepravu osob a potažmo i zavazadel.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

PRAŽSKÁ PAROPLAVEBNÍ SPOLEČNOST a.s. - Plavba po Vltavě - Výletní lodě Praha - Vyhlídkové loďě Praha - Vltavský parník - Parníky v Praze - Plavby Prahou po Vltavě - Vyhlídkové platby po Vltavě Svatba na parníku Večeře na parníku Obědy na parníku Firemní akce na parníku Pronájem parníku Praha Plavby do zoo PRONÁJEM LODĚ, ...

Mezinárodní zasilatelství. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní.