SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zemní práce, autodoprava: - zemní práce - demolice objektů - terénní úpravy - práce s bouracím kladivem na stroji JCB - autodoprava - kontejnerová doprava.

Služby: -autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava. Vybavení: -DVD, televize, kávovar, lednice, polohovatelné sedačky -oba autobusy jsou plně klimatizované. -v jednom autobusu i WC.

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Přeprava. Prodej obalového skla a souvisejících produktů.

Činnost: - expresní kusová přeprava zboží pod řízenou a kontrolovanou teplotou (sběrná služba) a to po celé Evropě

Nákladní nadrozměrná doprava těžké mechanizace po Evropě. Služby, práce: -přeprava nadměrných nákladů -jeřábové práce -Doprovody -Povolení.

Čerpání betonu při stavbách: -rodinných domů -obchodních center -bazénů -průmyslových podlah -čističek odpadních vod. Vozidla: -Liaz, Tatra, Mercedes. 4 čerpadla na beton.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny

Služby: - přeprava osob z letiště Václava Havla Praha - transfer z/na letiště Praha - přeprava osob - pronájem limuzíny s řidičem.

Služby: - nákladní a dodávková autodoprava zahraniční - balení, balící servis - skladování - instalace reklam

Služby - logistika - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava celovozových zásilek - expresní přeprava kusových zásilek - letecká přeprava - námořní přeprava. Pobočka: - Fr.Diviše 1516/12, 104 00 Praha 10 - Uhříněves

Služby: - nákladní autodoprava - logistika - skladování

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 50tdoprava - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - kačírky Prodej - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - ...

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Dopravní služby: - expresní přeprava - objemná přeprava - velkoobjemová přeprava do 25t - frigo přepravy mrazícími návěsy - kontejnerová doprava - sběrná služba - skladování zboží.

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. - linková Zahraniční vozy Ducato a VDL BOVA pro 8 - 49 - 53 - 59 osob. EURO 5.

Dodávková autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - školních aktovek Scout a batohů 4YOU, školních potřeb. Spediční služby.

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, a to stěhování domácností, kanceláří, výrobních prostorů, a také s tím spojené služby úklidové, úpravu interiéru, malování, montáž nábytku, balení a odvoz odpadu na sběrný dvůr. Komplexní vyklízení bytu například po dědictví a kompletní přípravu bytu k prodeji. Realitní služby - stěhování a ...

Práce se stavebními stroji, zemní práce: - traktorbagr - kolový nakládač - kolové rypadlo 18t - paletové vidle (max. 1, 5t). Nákladní autodoprava: - Tatra 815 S3.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...