SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava pro Slavičín, Bojkovice a Uherský Brod.

Přístav: - překlad těžkých kusů a IC - překlad kusového zboží.

Přístav Děčín, činnost: - překladní logistika - vnitrostátní, zahraniční rejdařství - kontejnerová logistika

Přístav: -překlad sypkých materiálů z plavidel na silniční vozidlo, vagony -pronájem kanceláří a krytých skladů s přístupovou rampou -prodej nejlevnější nafty pro silniční a lodní dopravu.

Nabízíme sklady k pronájmu. Možnost logistických služeb, překladů či dopravy těžkých a nadrozměrných kusů.

Doprava, distribuce, skladování, expedice. Distribuci provádíme bez omezení objemů: -kusy, kartony, palety. Po dohodě se zákazníkem zajišťujeme tyto služby: -vyložení kamionu (i ruční) -rovnání na palety -vizuální a kvantitativní kontrola -uložení zboží do skladu -možnost uložení od 1 kartonu až po 3000 m2 -příjem a příprava ...

Autodoprava: - nákladním vozem - vnitrostátní a mezinárodní. - měření emisí benzin nafta

Naše společnost TOPTRANS je jedničkou na trhu expresní přepravy zásilek a logistických řešení. Nabízíme individuální řešení přepravy i logistiky. Přizpůsobíme se požadavkům klientů, tak abychom vše vyřešili efektivně a spolehlivě s vysokou kvalitou a to za rozumnou cenu. Všechny zásilky přepravované naší společností jsou pojištěny na škody ...

Zemní práce. Autodoprava: - nákladní. Dodávka, montáž: - čistírny odpadních vod - projektová dokumentace. Půjčovna: - stroje a nářadí - vozidla. Řezání: - asfaltový povrch.

Autodoprava, doprava, přeprava: - silniční nákladní doprava - kamionova doprava.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava

Nákladní autodoprava - vůz V3S třístranný sklápěč s hydraulickou rukou - zemní práce pásovým minibagrem 1, 5t. Elektroinstalační práce - elektrické přípojky nízkého napětí k rodinným domům - elektroinstalace - elektrorevize.

Kamionová doprava vnitrostátní a mezinárodní. Spedice. Přeprava: - kusové zásilky - nebezpečné zboží - nadrozměrné náklady.

Pneuservis. Pneubazar. Prodej: - použité i nové pneumatiky a disky. Půjčovna: - dodávky - přívěsné vozíky - nosiče kol Thule. Autodoprava: - dodávkové vozy.

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - DAF LF 45 220 Osobní přeprava - vůz VW T5 kapacita 8+1 osob - letištní transfery - pracovní schůzky, svatby, veletrhy, promoce Němčina - překlady - tlumočení

Autodoprava: - nákladní doprava mezinárodní i vnitrostátní - přepravní služby.

Mezinárodní kamionová doprava. Celní sklad. Pronájem skladových prostor. Oprava: - kamiony a osobní automobily. Montáž, opravy: - přídavného topení ATESO, WEBASTO, EBERSPRACHER.

SLUŽEBNÍ CESTY Zajištění - služební cesty v zahraničí - letenky - rezervace ubytování v zahraničí- hotely, penziony, atd - půjčování, pronájem-automobily, vozidla v zahraničí

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - letecká doprava - železniční doprava - námořní doprava - skladování

Autobusová doprava: - tuzemská - zahraniční.

Práce, řemesla: - tesařské - klempířské - pokrývačské Služby: - nákladní autodoprava zahraniční - expresní přeprava zásilek po Evropě - logistika, spedice

Kontajnerová doprava. Odvoz suti, zeminy, komunálního odpadu, odvoz stavebního odpadu. Prodej: -stavebního materiálu, písek, štěrk, přírodního kamene, drcený kámen, palivové dřevo, uhlí.