SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 50tdoprava - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - kačírky Prodej - písek - drtě - kámen - štěrk - štěrkodrtě - žulové kostky - ...

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Dopravní služby: - expresní přeprava - objemná přeprava - velkoobjemová přeprava do 25t - frigo přepravy mrazícími návěsy - kontejnerová doprava - sběrná služba - skladování zboží.

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. - linková Zahraniční vozy Ducato a VDL BOVA pro 8 - 49 - 53 - 59 osob. EURO 5.

Dodávková autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Vnitrostátní a zahraniční přeprava zboží: - kusové a celovozové zásilky - exporty a importy do všech zemí Evropy - přeprava nebezpečného zboží - expresní přeprava zásilek.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - školních aktovek Scout a batohů 4YOU, školních potřeb. Spediční služby.

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, a to stěhování domácností, kanceláří, výrobních prostorů, a také s tím spojené služby úklidové, úpravu interiéru, malování, montáž nábytku, balení a odvoz odpadu na sběrný dvůr. Komplexní vyklízení bytu například po dědictví a kompletní přípravu bytu k prodeji. Realitní služby - stěhování a ...

Práce se stavebními stroji, zemní práce: - traktorbagr - kolový nakládač - kolové rypadlo 18t - paletové vidle (max. 1, 5t). Nákladní autodoprava: - Tatra 815 S3.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...

Výroba: - výroba modelů a maket pro prezentaci firem na výstavách a veletrzích - přeprava osob vozidlem MB Vito 8+1 - údržba domácností a kanceláří - první hodinový manžel pro Olomouc.

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Nákladní železniční přeprava Českých drah poskytuje přepravu průmyslových a zemědělských komodit, kontejnerů, nadměrných nákladů i zboží. Dále nabízíme pronájem železničních vozů, vlečkové a další služby. Přeprava komodit. Železo a strojírenské výrobky: Přeprava: - surová ruda - samotné železo.

Služby - zajišťování nízkonákladových služeb v regionální osobní železniční dopravě - provozování drah a vleček. Správa provozu: - U Bechyňské dráhy 755/4, Tábor.

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Taxi služba, přeprava osob. Servis a služby pro řidiče taxi služby.

Provádění, práce: -epoxydové nátěry podlah průmyslové podlahy: -sklady, haly, servisy, parkovací garáže -nátěry podlah - vhodné do výrobních a skladových hal, parkovacích garáží, servisů, kotelen, sklepů apod. -bezprašné úpravy betonu, asfaltu: -plastbetony - vhodné na vyrovnání nerovností, opravy výtluků bez nutnosti ...

Zahraniční doprava, autodoprava (Západní Evropa): -nákladní, kamiónová (import-export) -autopark do 1, 6 t nebo do 25 tun. Vytěžování vozidel nezajišťují.

Služby: - stěhování po celé Evropě

Nabízíme profesionální stěhovací služby po Praze, celé ČR i z a do zahraničí. Stěhování bytů, firem, kanceláří včetně montáže a demontáže nábytku. Provádíme i stěhování těžkých břemen, jako jsou piána, trezory. Odvozy objemného odpadu na sběrný dvůr

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní i tuzemská doprava 8 až 24 tun - autojeřáby. - nosič kontejnerů TATRA Pronájem, půjčovna, odvoz, přistavení: - kontejneru 10 m3 objem, nosnost 11 t - sklápěcí soupravy TATRA - sklápěcí souprava pro odvoz sypkých materiálů