SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Provádíme montáž i prodej: -stavba rodinných a bytových domů -výroba a stavba betonových plotů -betové ploty -široká nabídka -zaměření -doprava -montáž.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - expresní dodávková přeprava Kamionová doprava. Logistika. Spedice: - po celé Evropě.

Strojírenská výroba: - kovoobráběčské práce - svařování - dělení materiálu - obrábění na CNC strojích - lakování. Spedice: - spediční služby - logistika.

Autodoprava vozidel, přeprava vozidel a autotransport to je Auto-Pari Poděbrady. Zabýváme se dopravou a přepravou vozidel od 1 ks v rámci EU.

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové..

Činnost: - výstavba světelných signalizačních zařízení - montáž značek dopravního značení - zemní, výkopové práce - demolice - pokládka zámkové dlažby - stavba plotů z kamene, betonových prefabrikátů.

Služby: - drink servis, odvoz vozu, motocyklů - osobní, nákladní doprava.

Klasické, viacmiestne, kombi taxi.Transfery na viedenské letisko, ako aj na iné európske letiská s vyše dvadsaťročnou tradíciou. 02 16100 Dispečerské služby na vykonávanie taxi služby

Silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní

Reklamní činnost - výroba reklamních předmětů. Autodoprava - dodávková přeprava.

Služby: - kamionová doprava vnitrostátní i mezinárodní

Prodej, servis, leasing: - automobily CITROEN. Autoservis. Mezinárodní a kamionová vnitrostátní doprava.

Logistika. Možnost pronájem skladové prostory, výrobní haly. Usnadňuje firmám výběr dopravy pro jejich firmu. Prodej: -sýry, máslo, čerstvé vejce -kečup, hořtice -omáčky, víno a cukrovinky.

Deliverance s.r.o. je ryze česká společnost sdružující více než 15 let zkušeností v oblasti mezinárodní dopravy. Zaměřujeme se na poskytování tzv. sběrných služeb, tedy mezinárodní přepravy menších nákladů, které nejsou dostatečně velké na objednávku celého kamionu či kontejneru. Díky našim znalostem, přímému napojení na mezinárodní sběrný systém ...

Zabýváme se: - mezinárodní přeprava nákladní - logistika, spedice - expresní dodávky - skladování.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Autorizovaný dealer, servis, oprava: - nákladní vozy zn. TATRA Činnost: - prodej nových, repasovaných vozidel TATRA - prodej náhradních dílů, pneumatik - přestavby vozidel TATRA - ověřování tachografů - měření emisí - pneuservis. Služby: - nákladní autodoprava sypkých hmot.

Kurýrní služba do 1500 kg. Messenger do 5 kg. Expresní doprava od 1 kg do 6 tun. Taxi nákladní.

Stavební činnost - výstavba občanská a průmyslová - monolitické konstrukce - revitalizace bytových domů - fasády. Dodávky stavebního materiálu. Nákladní doprava - přeprava stavebních hmot. Půjčovna stavební mechanizace.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní zahraniční nákladní automobilová kamionová -vnitrostátní tuzemská kamiónová. Přeprava vozidly: -RENAULT, VOLVO, MERCEDES. Specializace: -země celé Evropy.

Logistika, spedice - přeprava zboží - celní deklarace.

Autobusová a minibusová doprava - mezinárodní a vnitrostátní přeprava osob.

JAS FORWARDING (Czech) s.r.o. - člen skupiny JAS Worlwide - mezinárodní síť působící v zasilatelství a logistice. Společnost nabízí spediční služby - letecká a námořní doprava, s cílem využití globální síly a schopností skupiny.