SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby - vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - expresní zásilatelství.

Nabízíme služby: - tuzemská a zahraniční autobusová doprava, cykloturistika, vodní turistika, lyžování, doprava kol, lodí a sportovního vybavení vlastními přívěsy. Nabídka využití půjčovny přívěsů.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

-Zasilatelství -Zprostředkování obchodu a služeb

STK - měření emisí. Provoz - autodoprava do 3, 5t. Půjčovna: - dodávky - mikrobusy - osobní automobily. Kavárna.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava: - sypké hmoty.

Činnost: - kontejnerová doprava

Služby: - přeprava osob minibusy, minibusy a autobusy - doprava z a na letiště Ruzyně i po celé ČR a EU

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování

Služby: - v oblasti logistiky, celní problematiky - mezinárodní kamionová autodoprava

Práce: - zemní, výkopové (traktorbagr JCB) - přeprava, odvoz odpadních vod (kaly, odlučovače tuků, septiky).

Přepravní společnost - mezinárodní i tuzemská silniční nákladní doprava - kamionová přeprava - expresní zasilatelství - nadrozměrné přepravy - logistika - skladování - přeprava chlazeného a mraženého zboží - přeprava nebezpečného zboží ADR.

Služby: - autodoprava (tuzemská, mezinárodní) - dodávková doprava - expresní přeprava - stěhování - spediční služby.

Autobusová doprava mezinárodní i vnitrostátní.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Autodoprava: - doprava nákladním vozem MAN s třístranným sklápěčem (Avia A3, uhlí, štěrku, písku a jiných stavebních materiálů. Vůz má nosnost 4 tuny a rozměry nákladní části pro 6 palet. TAXI služba.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava.

Stěhování: - kanceláří - bytů - sklepů - trezorů - uměleckých předmětů - archivů. Soudní stěhování. Vyklízecí práce. Rozvozy : -stavebního materiálu -bílé techniky -nábytku.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - drobné stavební práce Služby: - kontejnerová autodoprava.

Provozování dráhy a drážní dopravy. Spedice, spediční služby.

Lehká nákladní doprava - dodávková - do 3, 5t - vnitrostátní - mezinárodní Malířské práce Dřevostavby na klíčvýroba, prodej, dodávka a montáž - altány - pergoly - přístřešky na auta - zahradní domky Truhlářské prácevýroba - vestavěné skříně - nábytek (koupelnový, kancelářský, ...