SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nabízíme služby pracovní agentury v oblasti letecké dopravy.

Zasilatelství, spedice, logistika: -mezinárodní i vnitrostátní -celovozové i kusové zásilky. Doprava: -silniční, železniční, kamiónová -chladírenské a izotermické vozy -letecká, námořní -kontejnerová -těžké a nadrozměrné náklady -rozsáhlé investiční celky. Celní deklarace.

Výroba plastových obalů pro různá použití. Obalový materiál v různých barvách i transparentní. Osobní a nákladní mezinárodní autodoprava.

Prodej, instalace a opravy plynových teplovzdušných jednotek a infrazářičů. Servis voda, topení, plyn. Autodoprava, stěhování, vyklízení bytů, garáží. Sekání zahrad.

-vnitrozemská vodní doprava -nákladní ríční doprava

VNITROSTÁTNÍ A MEZINÁRODNÍ NÁKLADNÍ PŘEPRAVA

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní a mezinárodní

Společnost Centrum palet, s.r.o. se svojí činností zaměřuje na výrobu, prodej, výkup a servis dřevěných palet, atypických palet, europalet, beden a ohrádek. Máme také oprávnění provádět tepelné ošetření IPPC. Dále se naše společnost zabývá prodejem a výkupem plastových palet, kovových beden MARS, kovových palet a gitterboxů. Sídlíme na adrese ...

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Nabízí nemovitosti k pronájmu -prodej, pronájem nemovitostí -logistické služby: (skladování zboží a manipulace s ním) -Skladování, evidence zboží, spojení s evidencí zákazníka přes internet, pojištění zboží, zprostředkování dopravy, další činnosti dle dohody. -prodejna, prodej stavebnin -zdící materiály, betonové výrobky, ...

Služby: - provoz městské hromadné dopravy - MHD

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Služby - nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů sklápěcími vozy - Tatra T 815

Autodoprava, přeprava, doprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) -osobní vnitro i zahraničí -autobusová doprava do 16 míst -osobní doprava luxusním vozidlem. Vyhlídkové lety soukromým letadlem. Služby: -zajištění likvidace nadbytečných zásob, nakládání s odpady - vyjma nebezpečných -likvidace hal, kotelen, nádrží, ...

Letiště: - pronájem letadel, letecké snímkování, stanování na letišti - pronájem areálu, pořádání kulturních akcí.

Kamionová autodoprava Kontejnerová autodoprava Mezinárodní i tuzemská přeprava kusových a celovozových zásilek po celé Evropě Nákladní autodoprava

Instalace - ocelová silniční a zábradelná svodidla

Kurýrní služba s vnitrostátním a mezinárodním působením.

Cestovní kancelář: -tuzemsko, zahraničí -Česko, Slovensko -Rakousko -Slovinsko -Chorvatsko -Bosna a Hercegovina -Černá Hora -Polsko -poznávací zájezdy. Prodej: -letenky -vstupenky na kulturní akce -jízdenky -převody peněz Western union.

Hlavní naší činností je mezinárodní a tuzemská doprava, autodoprava, spedice: Nákladní tahače DAF, podvalníky NOPA, TRAILOR, KÖGEL AVIA skříň a dodávka s vlekem, valník s plachtou IVECO nadrozměrné náklady (vytyčení, zpracování trasy transportu) Zahraniční autodoprava kamiónová mezinárodní celá Evropa, Evropské unie Zajišťujeme ...

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.