SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Opravy, údržba a výstavba silnic, parkovišť, chodníků a zpevněných ploch. Pokládka živičných směsí a emulzí. Výstavby a opravy chodníků, skladových ploch, hřišť a parkovišť. Kalové zákryty typu slurry-seal na asfaltové vozovky. Udržovací a zdrsňovací asfaltové nátěry. Udržovací a zdrsňovací emulzní nátěry. Opravy vozovek penetračním ...

Provádíme stavební práce, opravy a rekonstrukce v bytové, průmyslové a zemědělské výstavbě. Silniční motorová doprava, taxi služby. Úklid domácnosti, úklid kanceláří, úklid obchodních a kulturních centru.

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169

Služby: - autobusová a mikrobusová mezinárodní i vnitrostátní doprava

Služby: - taxi - přeprava vozidel např. do autoservisů a zpět - airport transport - pronájem řidiče

Služby: - přeprava osob, zásilek a zásobování

Autorizovaný servis a prodej náhradních dílů VOLVO. Služby: - mezinárodní kamionová doprava a spedice - chladírenské, plachtové a jumbo návěsy - zaměření na jižní a západní Evropu - autobusová doprava - pneuservis a prodej pneumatik MICHELIN - opravy a montáž nezávislých topení WEBASTO - opravy nákladních vozů a návěsů všech ...

Komplexní logistické služby a outsourcing. Specializace na logistiku léčiv a zdravotnického materiálu. Služby - skladování a logistika - outsourcing - doprava, spedice - sběrná služba - celní deklarace Skladování: CEDES Logistik disponuje sklady o ploše 15.000 m2 situovanými v Modleticích a dále skladem o ploše cca 700 m2 v ...

Levní tramvajenka - Pražská MHD za 399, . Kč měsíčně

Služby: - autodoprava - expresní přeprava zásilek - kurýrní služba.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů - zednické práce - pozemní a výkopové práce Kontejnerová doprava.

Činnost: - Vývoz strojírenských výrobků - prodej spojovací materiál - přeprava menších zásilek

Autodoprava - nákladní doprava vnitrostátní, mezinárodní. Zemědělská výroba a služby - pěstování obilí, řepky, hořčice - poslizňové práce - nakládání sypkých hmot. Stěhování.

Služby - vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava.

Služby - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - expresní zásilatelství.

Nabízíme služby: - tuzemská a zahraniční autobusová doprava, cykloturistika, vodní turistika, lyžování, doprava kol, lodí a sportovního vybavení vlastními přívěsy. Nabídka využití půjčovny přívěsů.

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

-Zasilatelství -Zprostředkování obchodu a služeb

STK - měření emisí. Provoz - autodoprava do 3, 5t. Půjčovna: - dodávky - mikrobusy - osobní automobily. Kavárna.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová přeprava: - sypké hmoty.

Činnost: - kontejnerová doprava

Služby: - přeprava osob minibusy, minibusy a autobusy - doprava z a na letiště Ruzyně i po celé ČR a EU

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování