SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Cestovní kancelář: -tuzemsko, zahraničí -Česko, Slovensko -Rakousko -Slovinsko -Chorvatsko -Bosna a Hercegovina -Černá Hora -Polsko -poznávací zájezdy. Prodej: -letenky -vstupenky na kulturní akce -jízdenky -převody peněz Western union.

Hlavní naší činností je mezinárodní a tuzemská doprava, autodoprava, spedice: Nákladní tahače DAF, podvalníky NOPA, TRAILOR, KÖGEL AVIA skříň a dodávka s vlekem, valník s plachtou IVECO nadrozměrné náklady (vytyčení, zpracování trasy transportu) Zahraniční autodoprava kamiónová mezinárodní celá Evropa, Evropské unie Zajišťujeme ...

Zemní práce - zemní a výkopové práce - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - základy domů - nákladní autodoprava, přeprava kameniva, štěrku a písku.

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování - přeprava kusovych zásilek

Patříme k předním evropským poskytovatelům zásilkových služeb a jsme tak spolehlivým partnerem pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu zásilek. DPD Doručujeme radost Naše portfolio zahrnuje produkty a služby vnitrostátní i mezinárodní přepravy a expresní služby přepravy. Zásilkové služby, doprava zásilky. Kurýrní přeprava ...

Činnost: - kontejnerová autodoprava - dovoz písku, štěrku, betonu a odvoz sutí i odpadu

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Spediční databanka RAALTRANS - přepravní a vytěžovací služby.

Zajišťujeme kompletní řešení pro jednoduchou, bezpečnou, rychlou a úspornou dopravu z pražského letiště nebo na něj.

Autodoprava, mezinárodní doprava, přeprava: -stěhování všeho druhu: -bytů, rodinných domů -firem, úřadů -stěhování těžkých břemen -vyklízení objektů. Služby: -zabalení všech věcí -zapůjčení přepravních boxů -demontáž a složení nábytku -likvidace zbylého odpadu a nábytku -skartace nepotřebných dokumentů -skladování ...

Zasílatelství, mezinárodní kamiónová spedice: - přeprava po zemích EU - autodoprava, kamionová doprava, přeprava osob, doprava osob na letiště.

Plavba na míru - firemní akce - oslavy na lodi - teambulding na parníku - občerstvení - grilování - hudba - zábavní program

Nabízíme dopravu 2 - 57 osob, okružní jízdy, transfery, zájezdovou vnitrostátní a mezinárodní dopravu, incoming a PCR dopravu, kvalifikované průvodce, zajistíme doprovodné programy skupin - prohlídky památek, exkurze, kulturní programy, restaurace.

Silniční motorová doprava nákladními vozidly a soupravami s nosností do i nad 3, 5t v ČR a po celé Evropě.

Nabídka spedičních a logistických služeb.

Individuální expresní přeprava zásilek – letecká i pozemní. Zaměření na maximálně urgentní zásilky a zásilky vyžadující teplotní kontrolu v průběhu transportu. Servis k dispozici 24 / 7 / 365 po celém světě. Možnost doručení zásilky v mnoha destinacích ještě tentýž den. Přeprava : všech časově kritických materialů (náhradní díly, součástky, AOG, ...

Výroba, prodej: - venkovní informační (navigační) systémy: - městské informační systémy: - pro pěší, motoristy, turistické, úřední desky, informační vitríny, mapy - komerční informační systémy (venkovní reklama): - směrové, navigační reklamní cedule, poutače.

Spediční činnost. Mezinárodní a vnitrostátní spedice.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...

Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Práce: -zemní, výkopové, rekultivační -demolice. Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní - sypkých hmot Služby: -ukládání a recyklace inertních odpadů (odpady) -doprava tekutých odpadů v režimu ADR. Prodej: -recyklovaný materiál.

Kontejnerová doprava. Čištění a údržba komunikací: -strojní zametání komunikací -strojové odstraňování psích exkrementů.