SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - taxislužba - kurýrní přeprava.

Taxi služba - taxi - přeprava osob a zavazadel.

Jeřábnické práce: - pronájem autojeřábů - autojeřáby o nosnosti 8 tun, 20 tun, 28 tun, 35 tun, 55 tun - UNC 060 - Desta 3522 TXK - nosnost 3, 5t - Linde H35, bílé nešpinící pneumatiky, nosnost 3, 5t - 35 tunový autojeřáb typu GROVE GMK 2035E - 55 tunový autojeřáb typu GROVE GMK 3055E - MAN 33.400 + PK 27002 - hydraulická ...

Služby: - osobní, mikrobusová přeprava - transfery osob na letiště.

Služby: - kurýrní přeprava - převoz balíků do 50kg, cenin - převoz osob.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - bourací práce, demolice - řezání betonu, asfaltu Stavební činnost, výstavba: - zednické práce - rodinné domy - zakládání staveb Půjčovna, pronájem: - stavební stroje - plošiny - nářadí

Individuální přeprava osob nejen na letiště a z letiště v luxusních vozech Škoda Superb a Volkswagen Caravelle.

Služby: - zemní a výkopové práce - kontejnerová doprava

Přeprava zboží po celém světě: - nákladní doprava - námořní doprava - letecká doprava

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Autopůjčovna dodávek. Autodoprava nákladní - vnitrostátní i mezinárodní.

Práce jeřábem AD 080, doprava vozidlem Multicar M25, vedení účetnictví, zakládání s.r.o.

Vnitrostátní a příležitostní mezinárodní autobusová doprava. Činnost cestovní agentury. Přepravy sportovců, jednodenní zájezdy do termálních lázní v Německu - Bad Füssing, jednodenní lyžařské zájezdy Rakousko - Hinterstoder.

Taxislužba zajišťující přepravu v Olomouci i mimo region. Help Drink (Drink servis), expresní přeprava zásilek. Non-stop dispečink. Bez nočního příplatku, každá desátá jízda zdarma. Stanoviště najdete u hlavního a autobusového nádraží a u OD Timpo.

Taxi, taxislužba nonstop provoz. Nabídka služeb: - dispečink řízený počítačem - nabízíme Vám non-stop provoz radiodispečninku - rádi Vás odvezeme na cílové místo po celé Evropě. - jsme připraveni převézt Vaši zásilku tam, kam potřebujete - chcete-li cestovat svým autem, ale netroufáte si řídit sami, zavolejte nám; naši řidiči jsou ...

Patříme mezi nejvýznamnější taxislužby ve městě Liberec. Zákazníkům můžeme mimo běžných non stop služeb taxi za výhodné ceny nabídnout odvoz vozu (SOS-drink). Profesionální přístup je samozřejmostí.

Doprava: -mezinárodní a vnitrostání kamionová -spedice a zasilatelství. Služby: -obchodní -zprostředkování.

Nákladní doprava. Přepravní spediční služby. Kompletní spediční služby pro zajištění výstav a veletrhů v tuzemsku i v zahraničí.

Zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - hloubení bazénů - terénní úpravy - demolice. Autodoprava - dovoz štěrku, písku a zeminy.

Zájezdová, autobusová doprava.

Provádíme: - železniční, silniční stavby - pozemní, průmyslové a inženýrské stavby - vodohospodářské stavby - svařování kolejnic - projekční a geodetická činnost - železniční nákladní doprava

Nákladní autodoprava - vnitrostátní přeprava nákladů.

Autodoprava - nákladní přeprava pomocí návěsů - přeprava sypkých materiálů - doprava mezinárodní i tuzemská.