SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní expresní kamionová a dodávková autodoprava.

Služby: - rozvoz a svoz námořních kontejnerů ze severoněmeckých přístavů Hamburk, Bremmerhaven - kontejnerová doprava

Kamionová doprava - spedice - mezinárodní přepravní služby.

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Provozujeme vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Přeprava malými autobusy do 20 osob. Zajišťování incomingu, transferů, okružních jízd. Doprava na kongresy, firemní akce, školní výlety, pro cestovní kanceláře. Také kyvadlová i pravidelná doprava

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly MERCEDESI SPRINTER skříň o celkové hmotnosti 3.88.tuny 5x EU palet až 7xEU palet + vleky 2.5 tuny 8x EU pal a 3.0 tuny 10x EU pal.Auta jsou servisováné v perfektním stavu.Jako autodopravce funguji již 24.let praxe v autodopravě 43.let Přepravuji nejen po EU

Stěhovací a přepravní služby - vnitrostátní a mezinárodní dodávková doprava - stěhování.

Autoškola - výuka řízení vozidel - profesní školení. Autobusová doprava. Pneuservis.

Mezinárodní doprava chladírenskými a mrazírenskými vozy.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Služby - poskytovatel letové a pozemní podpůrné služby - manipulace a pozemní podpora, žádosti o povolení a plánování letu.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Logistika - přeprava, rozvoz čerstvých ryb, mořských plodů a chlazených potravin.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Autodoprava: -vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční)

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní a výkopové práce Služby: - výškové práce - nákladní autodoprava, odvoz suti Ubytovna U Hellady 498/3 Praha 4

Velkoobchod - hutní materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavební chemie. Pronájem lešení. Logistika, skladování.

Služby - nákladní kontejnerová doprava mezinárodní i tuzemská - spedice.