SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava. Autodoprava.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Malování, tapetování, úklid.Podlahářské práce, montáže nábytku, nátěry dveří, zárubní a nátěry radiátorů. Montáž příslušenství v koupelnách.Moderní kamenné obklady.Kompletní bytový servis.Manipulační práce.Stěhovací práce menšího rozsahu.Služby hodinového muže. Levně-spolehlivě-kvalitně

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - odvoz kusových zásilek

Provádíme montáž svislého a dopravního značení a aplikujeme vodorovné dopravní značení.

Autodoprava. Služby: - spediční služby - mezinárodní, zahraniční spedice - nadměrná přeprava - zasilatelství - zastupování v celním řízení - vytěžování - skladování, balení zboží.

Provádíme stěhování bytů, kanceláří, firem a skladů. Stěhujeme klavíry, trezory, vyklízíme sklepy, pozůstalosti, nepotřebné věci odvážíme na sběrný dvůr.

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Služby: - dodávková autodoprava - stěhování - přeprava osob osobním vozem.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Služby: - námořní kontejnerová doprava - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní i mezinárodní -návěsové soupravy -dodávka VW.

Ubytovna Penzion Dvůr: - ubytovna s celoročním ubytováním pro stavební dělníky, kapacita 26 lůžek. Tvorba a aktualizace webových stránek, zprostředkování webhostingu. Autodoprava - přepravy osob či nákladu minibusy pro 8 osob+řidič. Hospoda U Samohýlů - klasické hospoda - pivnice - IV. kategorie