SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - dodávková autodoprava - stěhování - přeprava osob osobním vozem.

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Logistika, spedice, přeprava zásilek - námořní přeprava - letecká doprava - železniční doprava - silniční nákladní doprava.

Služby: - námořní kontejnerová doprava - kamionová doprava vnitrostátní, mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava v rámci EU: -zahraniční kamionová. Spediční činnost: -vytěžování vozidel -mezinárodní spedice. Vedení, zpracování, kontrola: -účetnictví: -jednoduché -podvojné. Poradenství: -daňové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní i mezinárodní -návěsové soupravy -dodávka VW.

Ubytovna Penzion Dvůr: - ubytovna s celoročním ubytováním pro stavební dělníky, kapacita 26 lůžek. Tvorba a aktualizace webových stránek, zprostředkování webhostingu. Autodoprava - přepravy osob či nákladu minibusy pro 8 osob+řidič. Hospoda U Samohýlů - klasické hospoda - pivnice - IV. kategorie

Autobusová doprava: -přeprava osob zájezdovými autobusy -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční) Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) .

Nákladní autodoprava: - sypké materiály - dovoz uhlí, štěrku, písku.

Přeprava potravinářského zboží speciálními chladírenskými nákladními automobily v tuzemsku i zahraničí. Přeprava chlazených i nechlazených potravin izotermickými vozidly Renault v celé řadě ložných ploch a tonáží.

Autobusová doprava: - linková doprava mezi Konicí a Prostějovem

Geografické informační systémy Pasportizace pozemních komunikací a dopravního značení Poradenství v oblasti pozemních komunikací a dopravního značení

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Činnost: - vnitrostátní dodávková autodoprava

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nadrozměrných a těžkotonážních nákladů vlastní technikou + spedice. Zajišťujeme: -přepravu nadrozměrných nákladů -přepravu těžkotonážních nákladů -technické doprovody -přepravní povolení -průjezdnost přepravních tras -pojištění nákladů. Naše technika: -teleskopický podvozek FAYMONVILLE (nosnost 45t, ...

Nákladní (kamionová) autodoprava: - tuzemská - zahraniční.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Kontejnerová doprava odvoz a dovoz - písek - kamenivo - beton - trámy Zemní práce pomocí stroje UNC 060

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.