SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Spediční činnost. Doprava.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová přeprava. Zajištění letecké i námořní přepravy.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Služby: - nákladní autodprava do 3, 5 tuny - přeprava osob - půjčovna dodávek - výroba klíčů - broušení rámových a okružních SK pil

Dopravní značení. Prodej, montáže, instalace, pronájem, půjčovna. Návrhy, projekce dopravního značení. Poradenství.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Oceňování motorových vozidel, soudní znalec - (osobní a nákladní motorová vozidla) . Oceňování speciálních strojů jednak běžné automobily, tak i speciální stroje (jeřáby, vysokozdvižné plošiny, atd.). Specializace: pomoc při dopravních nehodách (ocenění vozidel při nehodě apod.) Autopůjčovna: -mikrobusy, minibusy a dodávky FORD TRANSIT ...

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Sběrné suroviny - výkup: -papíru -železa -barevných kovů -šrot železný Přistavení, odvoz: -kontejnery na odpad -stavební sutě. Autodoprava: -kontejnerová s hydraulickou rukou -rozvoz stavebního materiálu.

Rodinný autoservis a autodoprava SHAKE se zabývá opravou veškerých osobních vozů. Autoservis značek Ford, Opel, BMW, Fiat, Škoda, VW nejsou vyjímkou. Služby: - příprava a provedení stk - základní auto diagnostika - pokročilé karosářské práce a další servisní služby Doplňkové služby: - autodoprava do 3, 5t Sídlíme v Morkovicích u ...

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování ...

Nejrychlejší kurýrní služba. Včasné a spolehlivé doručení Vašich zásilek. Přeprava po celé ČR.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Opravy užitkových a osobních vozidel: - brzdové systémy, řízení, spojky, rozvody motorů, výfuky, podvozkové části a veškeré mechanické části vozidla : - výměna motorových olejů, filtrů a ostatních kapalin - příprava na technické prohlídky a provedení STK a EMISI - kompletní prohlídky vozidel - drobné elektrikářské práce - montáž doplňků a ...

Výroba: -navyjáky -plošiny -invalidé - přeprava -spoilery -vestavby sedadel -krytky matic.

Výškové práce, stavební práce, úklidové služby, stěhovací služby

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.