SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Opravy užitkových a osobních vozidel: - brzdové systémy, řízení, spojky, rozvody motorů, výfuky, podvozkové části a veškeré mechanické části vozidla : - výměna motorových olejů, filtrů a ostatních kapalin - příprava na technické prohlídky a provedení STK a EMISI - kompletní prohlídky vozidel - drobné elektrikářské práce - montáž doplňků a ...

Výroba: -navyjáky -plošiny -invalidé - přeprava -spoilery -vestavby sedadel -krytky matic.

Výškové práce, stavební práce, úklidové služby, stěhovací služby

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Autobusová doprava a cestovní agentura KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko i zahraničí - pro kolektivy - lyžařské, poznávací, pobytové zájezdy, kulturní a sportovní akce, školní výlety. Pobytové zájezdy s léčivými účinky do termálních lázní Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Služby: -mezinárodní, vnitrostátní železniční přeprava -vytěžování silničních vozidel. -provozování vleček

Autodoprava - odvoz a likvidace suti - sypké materiály písek, štěrk Stěhování - přeprava těžkých břemen Vyklízení: - půdy, sklepy - suché betonové směsi - včetně dopravy.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Doprava: - dřevní hmoty. Výroba: - dřevní hmoty - palivové dříví - štěpky. Prodej: - palivové dříví Pěstební činnosti v lestnictví.

Služby: - pomoc při odškodnění klientům leteckých společností pokud měl jejich let zpoždění nebo byl zrušen

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Nákladní doprava - přeprava sypkých hmot a zemědělských komodit.

Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Stavoka Hradec Králové a.s. -výstavba trubních, komunikačních a energetických vedení -pozemní a inženýrské stavitelství -silniční nákladní doprava

Služby: - logistika - kurýrní služby - nákladní autodoprava

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní

Práce: - zemní - terénní úpravy - kráčející bagr Menzi Muck - autodoprava.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.