SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Činnost: - mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava - doprava nadrozměrného zboží - kamionová přeprava

Autobusová doprava - přeprava mezinárodní i vnitrostátní.

Spediční společnost - přeprava zboží tuzemská i mezinárodní - nákladní doprava - expresní a kusové zásilky - skladování.

Výroba a prodej: - betonové směsi - speciální směsi na podlahy - izolační prolívky kolem bazénů. Nákladní doprava - těžká, autodoprava: - betonové směsi - domíchávače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobní automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EU. Odtahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

Poradenství: -obor lesnictví, pilařská výroba -provozování lesní a zemědělské výroby. Služby: -lesnictví -pila -silniční motorová doprava.

Služby: - stěhování domů, bytů, firem, nebytových prostor - montáž, demontáž nábytku

Služby - outsourcing - montáž sériových dílů - průmyslová sériová výroba - ruční práce - kontrola kvality - skladové a logistické služby - třídící a balící činnosti.

Služby - kontejnerová doprava - pozemní nákladní přeprava - přeprava námořní. Prodej - návěsy a přívěsy. Servis nákladních aut.

Činnost: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní doprava.

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Provozujeme nákladní autodopravu přepravující celorepublikově zboží do 6 tun.

Doprava, spedice - mezinárodní nákladní přeprava osobních automobilů.

Adalbert Limousine Service Vám nabízí kompletní služby v oblasti pronájmu limuzín s řidičem. Samozřejmostí je nadstandardní přístup a chování řidičů k zákazníkům.

Přepravní a logistické služby - nákladní doprava tuzemská i mezinárodní - kamionová přeprava - spedice.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží 1kg do 1500Kg - expresní přeprava

Nákladní kontejnerová autodoprava - přeprava tuzemská.