SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -spedice -kompletní celní servis -celní poradenství -mezinárodní zasilatelství.

Nabízíme logistické a skladovací služby. Zabýváme se konsignačním i expedičním skladováním materiálu a výrobků s možností dodání do výroby. Poskytujeme k pronájmu výrobní, skladovací a kancelářské prostory.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Stěhování, vyklízení prostor, doprava, spedice.

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Inkasní a právní služby Realitní kancelář

Nabídka služeb v oblasti letecké přepravy. Poskytujeme svým dceřiným společnostem IT služby, právní a finanční služby, centrální nákup a prodej..

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží -spedice -logistika Velkoobchod, maloobchod, prodej: -uhlí

Služby: -mezinárodní nákladní doprava

Služby: -diagnostika vozovek -projekční kancelář -nákladní doprava

Outsourcing, logistické služby - zajištění obalů, příprava a zabalení.

Činnost: - služby doprovodným vozidlem - poskytování technických doprovodů těžkým a nadměrným nákladům

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Služby: -taxislužba - nonstop -taxi České budějovice -nonstop taxi České Budějovice. TAXI-Budějovice s.r.o. je od roku 1992 největší a nejstarší taxislužba v Českých Budějovicích. Spolehlivost a ochota je naší prioritou a proto si můžete být jisti, že v rámci Českých Budějovic přistavíme požadované vozidlo do 10 minut od Vašeho zavolání na ...

Silniční motorová doprava: - osobní. . Služby: - zajištění dopravní obslužnosti autobusovou dopravou v krajích:Liberecký, Králové Hradecký, Ústecký a Středočeský - provozování zájezdové autobusové BUS KAROSA, SOR, VOLVO, MAN, včetně CLIMA BUS - zajištění dopravy pro CK do Řecka, Chorvatska, Francie, Velké Británie, Irska, ...

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Nákladní a dodávková autodoprava - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní doprava. Autoservis, autoopravna. Odtah vozidel. Půjčovna dodávkových vozidel. Skladování.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava - přeprava celovozových, sběrných i kusových zásilek - přeprava chlazeného zboží - přeprava nebezpečného zboží dle ADR

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - spedice - skladování

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní, - 60 kamionů. Osobní přeprava. Autopůjčovna.