SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce, autodoprava. Prodej kameniva.

Poskytování logistických služeb: - zasílatelské služby - vnitropodnikové dopravy - individuální logistické projekty spojené s optimalizací současného řešení - plánování a řízení logistického řetězce zákazníka.

Služby: -mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Služby: -sběrná služba -přepravy v rámci celé Evropy i mimo ní -letecké a námořní přepravy -nadrozměrné přepravy, přepravy těžkých nákladů -přepravy zásilek pod řízenou teplotou dle úmluvy ATP -celní služby -skladování

Lodní doprava - říční přeprava. Spediční služby včetně zajištění přepravy na míru. Železniční doprava nákladní.

Prodej - ojeté vozy - vozy MAZDA Oprava a rekonstrukce - požární automobily - plachtové a mrazírenské vozy oprava NON-STOP - nákladní technika - kamióny Servis - vozy Pneuservis Odtahová služba NON - STOP Servis, prodej a opravy - hasičské zařízení Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava Lakování mokré ...

Integrátor dopravního systému Královéhradeckého kraje.

Služby - skladování - pronájem zpevněných a nezpevněných ploch - pronájem skladů, kanceláří - celní a spediční služby.

Autobusová doprava mezinárodní i vnitrostátní.

Nabízíme: - jazykové kurzy pro veřejnost a firemní kurzy - překlady - tlumočení - jízdenky - prodej - společnosti Student Agency.

Skladový areál Hradešín. Služby: - skladování Spedice. Logistika.

Doprava, zasilatelství: -tuzemské (vnitrostátní). -zahraniční. -mezinárodní.

Služby: -autoservis -pneuservis -spedice -vnitrostátní a mezinárodní doprava

Projekce, dodávka, montáž: - řízení dopravy - proměnná dopravní značení - světelná signalizační zařízení - monitorování dopravy - dopravní telematika - železniční sdělovací a zabezpečovací zařízení - zařízení pro říční dopravu

Služby: - cisternová doprava Oprava, servis: - nákladní vozidla

Služby: - provozování osobní drážní dopravy

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava. Spedice.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní spedice a zasilatelství - přeprava volně ložených substrátů