SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Kamionová autodoprava: - mezinárodní, specializace na Irsko - přeprava sypkých materiálů

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní - autobus, mikrobus

Služby: - nákladní autodoprava Prodej: - mulčovací kůra

Velkoobchod, maloobchod, prodej stavebnin - stavební materiál - cement, cihly - střešní krytina - dlažba - izolace. Nákladní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - přeprava dřevní hmoty, i kulatiny, tahačem s klanicovým návěsem, - vagónování dřevní hmoty.

Stěhování obráběcích strojů Opravy a montáž - obráběcí stroje

Poskytování zprostředkovatelských služeb v oblasti zasilatelství a v kontejnerové přepravě. Služby: - mezinárodní doprava - celý svět - námořní kontejnerová doprava - rejdař - agent rejdaře - lodní doprava - kontejnerová doprava

Služby: -spedice -vnitrostátní a mezinárodní přeprava

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava a spedice.

Spedice - silniční, vlaková a námořní kontejnerová doprava - celní služby - skladování. Vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika.

Autodoprava: -speciální doprava -přeprava osobních automobilů.

Činnost: - expresní přeprava

Nákladní autodoprava - mezinárodní - spedice.

Taxi servis - kompletní servis pro taxikáře. Taxislužba.

Prodej - autobusy INDCAR - náhradní díly pro autobusy a nákladní automobily - cisterny - přívěsy - návěsy Zájezdová autobusová doprava.

Pronájem - luxusní limuzíny s profesionálním řidičem Zprostředkování - doprava s helikoptérou a letadly Letecký výcvik

NABÍZÍME: kvalitní vozový park a služby za příznivé ceny, nepřetržitý provoz individuální přístup ke každému klientovi, slevy pro stálé klienty provize, příjemné řidiče se zkušenostmi a znalostmi v přepravě

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava těžkých stavebních strojů Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - zateplování domů - zemní práce

Autodoprava tuzemská i zahraniční. Vozový park. Půjčovna dodávek a vleků.

Doprava, spedice, zasilatelství. Vytěžování vozidel, vyřizování celních formalit, deklarace. Přeprava: - mezinárodní - vnitrostátní - kusové zásilky.