SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava

Doprava, spedice - mezinárodní i vnitrostátní, nákladní doprava. Prodej náhradních dílů na nákladní vozidla. Autoservis, autoopravna - servis a opravy nákladních vozidel. Pneuservis. Asistenční služba - odtah vozidel. Jeřábnické práce.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava

Provozování informačních systémů v dopravě.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Autobazar. Dodávková autodoprava vnitrostátní.

Naše služby: - provoz a skladování ve free zóně - skladování - celní deklarace - logistické služby.

Nákladní autodoprava: - přeprava nebezpečného zboží ADR

Zasilatelství: - vnitrostátní - mezinárodní - spedice - mezinárodní doprava.

Výroba, vývoj, distribuce, prodej: -informační panely pro měření rychlosti vozidel -radiová identifikace -zákaznická elektronika, elektroniky. Prodej: -spínané napájecí zdroje Meanwel, Excelsys -LED světelné zdroje. Vývoj a osazování plošných spojů. Sídlo firmy: -Zlín - Březnice 66, 760 01.

služby v oblastech přepravy osob po celém území České republiky a Evropy. Zajišťujeme přepravu reprezentativním vozem s klimatizací.

Komplexní služby v oblasti mediální logistiky, poštovních služeb a telemarketingu. MEDIAPRESS: - ranní doručování předplatného novin a časopisů formou pravidelné roznášky od pondělí do soboty. MEDIALOG: - kompletace tištěných zásilek - personifikace dopisů a obálek - polepování zásilek štítky, popř. injekt adresy - ruční ...

Doručování: - noviny - tisk, časopisy - zásilky.

Dopravní značení - prodej, e-shop, montáž a pronájem svislého a vodorovného dopravního značení - přechodné značení - dopravní značky - dopravní zrcadla - nosiče a upevnění značek.

Dopravní firma, která poskytuje: Individuální přeprava osob osobními vozy a mikrobusy - přepravní servis pro FIRMY a V.I.P. klienty, cestovní kanceláře, hotely a penziony - letištní transfery od A do Z - okružní jízdy - výlety - pronájmy vozů s řidičem - zajištění přepravy osob včetně potřebné logistiky - ...

Služby: - kapitánské kurzy - soukromé výletní plavby

Nákladní autodoprava. Stavební činnost - průmyslové stavby - bytová výstavba - demolice - zemní práce. Projekce a inženýrská činnost.

Autobusová a nákladní autodoprava.

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní kamiónová přeprava nadrozměrných nákladů.

Taxi služba. Taxi Mercedes Zdeněk Bil nabízí přepravu osob z Veselí nad Moravou. Naším hlavním cílem je Vaše spokojenost a komfort přepravy vozidlem Mercedes-Benz E290 TD a Mercedes Vito. Pro naše stálé zákazníky a zaměstnance barů, restaurací, penzionů a jiných podniků, kteří nám volají a pravidelně objednávají, připravujeme věrnostní ...

Služby: - cestovní agentura - autobusová doprava vnitrostátní a zahraniční

Mezinárodní kamionová přeprava: -14 vozidel značky DAF, Scanie, Man, Iveco -návěsy Frigo -specializace na Německo, jezdíme také do Francie, Belgie, Nizozemí, Polska, Dánska, Rakouska a Slovenska. Kompletace reklamních materiálů.