SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Služby: - mezinárodní kamionová doprava - přeprava ADR - servis nákladních vozů - výkup palet

Nákladní autodoprava - mezinárodní i vnitrostátní přeprava - spedice.

Silniční nákladní doprava: -mezinárodní -vnitrostátní. Dopravní a logistické služby.

Bezpečností agentura, služby: - ostraha osob a majetku - soukromý detektiv - kurýrní služba - ruční čištění interiérů aut

Vnitrostátní silniční doprava. Opravy vozidel.

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.

Zerot s.r.o. se zabývá službami v oboru zahradnictví, rekultivace a údržba zeleně v privátním a veřejném sektoru, výsadba vzrostlých dřevin, příprava pozemků pro stavbu, kácení stromů.

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Služby: -železniční přeprava

Silniční a kamionová doprava - mezinárodní - vnitrostátní - vytěžování vozidel - spedice

Autoopravna, půjčovna vozidel, prodej náhradních dílů, prodej a doprava betonových směsí.

Úklid a odvoz odpadu, rozvoz písků, štěrku a dalšího materiálu.

Prodej a půjčovna: - stavení stroje Práce: - zemní práce - autodoprava Pronájem: - kontejnery - rámové lešení - pojízdní hliníkové věže Recyklace suti. Likvidace odpadů.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní - do 3, 5t Zámečnictví

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Prodej - motorové oleje REPSOL Prodej - písek - štěrk - drť Prodej - cement - vápno

Kamionová doprava, mezinárodní a vnitrostátní. Přeprava kusových zásilek ze zahraničí.

Autodoprava nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Opravy a servis nákladních vozidel. Zemní práce.

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Služby: -logistika -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -lodní doprava -skladování -celní deklarace

Služby: -prodej nových a ojetých vozů Iveco -mezinárodní a vnitrostátní autodoprava -servisní služby -opravy vozidel Iveco v autorizovaném servisním středisku.