SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava. Nákladní autodoprava: -vnitrostátní přeprava -mezinárodní autodoprava po Evropě. Stěhování: -byty -kanceláře -provozovny, sklady -v kraji Hradec Králové, Praze, smluvně i v celé České Republice.. -stěhování ze zahraničí a do zahraničí. Vyklízení: -domy, byty, kanceláře, provozovny. -pozůstalosti. ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - odbahňování a výstavba rybníků Autodoprava vozy Tatra 815

Nákladní doprava: - vnitrostátní i mezinárodní

Stavební práce Zateplení objektů Výstavba inženýrských sítí Výkopové práce Přeprava stavebního materiálu

Autodoprava - odvoz sutí - dovoz stavebního materiálu - nadměrné náklady - zemní stroje Demolice Zakládání - stavby Zemní práce - terénní úpravy

Nákladní doprava - vnitrostátní Prodej - dřevo - řezivo - hranoly Pilasušení dřeva Provoz - tesařství - pergoly - altány - zahradní nábytek Zakázková výroba - zahradní nábytek

Kurýrní služby Osobní autodoprava Výroba - slané dorty

Autobazar Prodej - pneumatiky Autoservis Ruční mytí vozidel Taxislužba

Logistika Dodávková, nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní Stěhování Spedice

Městská hromadná doprava (tramvaje, trolejbusy, autobusy). Reklama: -letáky ve vozech, i na vozech MHD*.

Logistika Skladování Přeprava uměleckých, cenných a historických děl Balení Celní služba

Služby: -facility management: -správa budov. -úklidové, bezpečnostní služby. -autodoprava. -stěhování. -skladovací služby.

Služby: - kontejnerová doprava - odvoz suti - odtahy vozidel

Nákladní mezinárodní a vnitrostátní doprava. Spedice.

Zabýváme se stěhováním bytového i kancelářského zařízení - lokální, vnitrostátní i mezinárodní. Stěhování kanceláří, firem, bytů nabízíme vč. balení, skladování. Jsme pojištěni.

Služby: -skladování -logistika -likvidace odpadů Nákladní autodoprava: -vnitrostátní Reklamní činnost, propagace.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky Nákladní autodoprava - dodávkové vozy Velkoobchod - mycí pasta na ruce ABRASOL

Autobusová doprava. -tuzemská, zahraniční autobusová doprava.

Služby: - pravidelná sezónní autobusová doprava z ČR do Chorvatska

Stavba, výroba, pronájem plavidel Půjčování hausbótu Školení posádky Prodej - hausbótu, šlapadel Výcvik psů všech plemen - dogdancing, agility, triky, problémové chování

Služby: -vyprošťovací, odtahová služba. Autoservis, oprava, servis: -osobní automobily. -nákladní automobily. -pneuservis. -autoklempířské práce. Autodoprava: -trasport automobilů, stavebních strojů.