SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zakázková kovovýroba, zámečnictví: - sváření - dělení materiálů, stříhání - soustružení - frézování Silniční nákladní doprava: - avia, tranzit (do 3, 5t)

Zemní práce se stavebními stroji. Silniční motorová doprava nákladní. Úprava nerostů a dobývání rašeliny a bahna. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Zámečnictví. Zemědělská výroba. Opravy silničních vozidel. Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy. Poskytování služeb ...

VIP Limousine service Naše společnost Especial s.r.o. byla založena za účelem poskytnutí kompletního realitního servisu na vysoké profesionální úrovni našim klientům a podpory rozvoje trhu s byty a nemovitostmi v České republice. . Dále naše společnost poskytuje pronájem osobních motorových vozidel, přepravu V.I.P. osob a ochranu majetku a osob. ...

Nabízíme silniční přepravu nákladu či zboží.

Stěhování bytů a firem po ČR i mezinárodně. Montáže nábytku a kuchyní včetně zapojení spotřebičů. Půjčování vozidel. Skladování a likvidace nábytku.

Silniční motorová doprava Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

Kontejnerová doprava: -odvoz nebezpečných odpadů dle normy ADR v Jihomoravském kraji -likvidace bezpečných odpadů (hlína, stavební suť, domovní i ostatní odpad včetně recyklace (na zásypy).

Odtahová služba. Převoz materiálu do 2t.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní.

Prodej, maloobchod, půjčovna, servis, bazar, velkoobchod: - střešní nosiče, autoboxy, nosiče-kola, lyže, autodoplňku, autopříslušenství Výhradní dovozce: - zn. Neubox, Skibox, Surfbox-novinka v ČR, autobox vhodný pro převoz surf & ski vybavení. Doprava zdarma. Dodávkové taxi.

Dopravní kancelář. Poskytování služeb v oblasti osobní dopravy pro tuzemské i zahraniční cestovní kanceláře, dále pro kongresy, obchodní společnosti, sportovní kluby i jednotlivce. Kvalitním vozový parkem vhodným i pro VIP klienty. Doprava: - autobusy, autobusová doprava - mikrobusy, mikrobusová doprava - limuzíny - osobní ...

Provádíme: - stěhování archivů, kanceláří, firem a rodinných domů - vnitrostátní doprava.

Autodoprava - nákladní do a nad 7, 5 t.

Mezinárodní cisternová přeprava. Vyprošťovací odtahová služba 0604294000. Opravy a servis. Úpravy designu nákladních automobilů. Lakování a reklamní grafika, nápisy.

Stěhování a vyklízení bytů, domů, půd, sklepů, pozůstalostí i celých firem. Dovoz nábytku z obchodních domů a jeho následná montáž. Prořež a kácení stromů na vašich zahradách. Nabízíme profesionální a přitom levné služby v oblasti vyklízení a stěhování po celých Východních Čechách. Při stěhování vše balíme do stretchové fólie a prokládáme dekami, ...

Potřebujete kontejnerovou přepravu či odvézt suť? Kontaktujte nás! Naše společnost nabízí kontejnerovou dopravu, prodej sypkých materiálů, odvoz suti, služby obyvatelstvu, odtahovou službu. Dále nabízíme prodej - písky, štěrky, sutě a uhlí. Zabýváme se taktéž bagrování a úpravami terénů. Skládání uhlí pásem.

Stěhování Liberec Provádím cenově dostupné stěhování bytů, domů a kanceláří. Levná autodoprava.

Půjčovna - přívěsy Autobusová doprava Nákladní doprava

Osobní přeprava po celé EU.

Silniční motorová doprava do 3.5 t Kurýrní služby

Velkoobchod, maloobchod, výroba: -bezpečnostní tabulky plastové, smaltované -bezpečnostní samolepky -tiskopisy a dokumentace BOZP -bezpečnostní plakáty, -ohraničující pásky, -státní znaky ČR** -pracovně-právní literatura. Výroba: -tabulky a samolepky na zakázku, -internetový obchod.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - dodávková.