SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Naše společnost je kvalitním poskytovatelem služeb v oblasti mezinárodní a vnitrostátní dopravy: -přeprava jak celovozových tak kusových zásilek -express přeprava -speciální přeprava -skladováni -pro pravidelné klienty jsou přichystány velice zajímavé bonusy.

Autodoprava, spedice. Export-import. Celní služby.

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Naše služby: - autodoprava - zemní práce.

Autodoprava: - tuzemská - mezinárodní.

Autodoprava: - nákladní.

Nákladní doprava Prodej - dřevo

DYNAMARK Prostějov s.r.o. provozovna Brno Firma pracuje dle certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2008. Pronájem: - dopravní značení. Prodej, montáž: - dopravní značení a světelná signalizace - vodorovné dopravní značení - městský mobiliář. Služby: - projekční činnost v oblasti dopravního značení.

Prodej - náhradní díly na všechny typy vozidel Klempířské práce Servis - testování tlumičů (použití originálních autodílů AUTO ŠTANGL) - osobní vozy - diagnostika motorových hlav - - nákladní doprava od 500kg do 27t

Naše služby: - půjčovna vozidel - náhradní díly na Twingo - autodoprava.

Mezinárodní kamionová doprava. Vozový park: - VOLVO FH 12 - IVECO Stralis - SCANIA Topline - Chladící návěsy SCHMITZ.

Autodoprava - vnitrostátní - nákladní - do 5, 5t

Odtahová služba s hydraulickou rukou Kontejnerová doprava Doprava - nákladní (vnitrostátní)převoz - sutě - drtě - písek - beton - stavební stroje - vozy - stavební materiál

Stavební společnost. Kompletní rekonstrukce budov. Revitalizace panelových domů. Výstavba průmyslových objektů. Stavební projekce. Autodoprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - kontejnerová. Výkopové práce: - strojem JCB 4CX včetně odvozu výkopu na skládku. Půjčovna: - stavební, zemní stroje.

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

Realizace vodohospodářských staveb, jejich změn a odstraňování. Provozování nákladní autodopravy. Provádění zemních prací. Bourání asfaltu a betonu. Odvoz kalů. Opravy motorových vozidel. Práce autojeřábem.