SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Činnost: -realizace projektového zakreslení dopravního řešení -montáž a osazení přechodného dopravního značení vč. přepravy na silnicích a dálnicích -instalace trvalého dopravního značení, vyhrazená parkoviště, značení parkovacích garáží, montáž retardérů, plastových vodících desek a majáků, plastových ukazatelů směru, přenosné ...

Prodej, servis a bazar zemědělské techniky. Autodoprava.

Oblastní středisko systému CS EXPRES. SPEDOL Autodoprava, přeprava, doprava: -expresní přeprava kusových zásilek po celém území České republiky, -od výrobce do velkoobchodu, z velkoobchodů do obchodní sítě, dodávky fyzickým osobám, inkaso dobírek, logistika. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Autodoprava: - expresní meziměstská přeprava zásilek - kurýrní služby - doručení zásilek v den jejich odeslání - přeprava dopisů - dokumentů, balíčků.

Zprostředkovatelská a obchodní činnost: - export a import komodit, zboží - hlavně dřeva všeho druhu - logistika - pracovní agentura - dovoz a nových a ojetých aut - realitní činnost - pronájem nemovitostí - ubytování - gastronomická činnost.

Naše firma nabízí stěhování bytů, kanceláří, trezorů a těžkých břemen do 20 tun. Specializace na stěhování pián.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - spedice Opravy: - motorová vozidla.

Kurýrní služba express v Prostějovském a Olomouckém kraji.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

- prodej a servis čistící techniky - pravidelný i jednorázový úklid domácností, administrativních i průmyslových objektů - mytí oken a výloh - úklidy po malování, rekonstrukcích a stěhování - vyklízení sklepů a půd, včetně likvidace - praní vertikálních žaluzií - čištění koberců a čalouněného nábytku - sekání trávy, včetně ...

TAXI Jablonec nad Nisou - Taxi Máslik 775515250. Taxi služba v Jablonci nad Nisou - kurýrní přeprava, odvoz Vašeho automobilu, přeprava až 6 pasažerů...

Stěhovací služby - v ČR i v zahraničí (v rámci Evropy). Stěhování malých zákazníků i velkých firem, sklady a těžká břemena. Stěhujeme soboty i neděle. Menší i větší stěhovací vozy. Vyklízení. Likvidace. Montáž a demontáž nábytku.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravy kusových i celovozových zásilek. Evropa.

Naše firma vznikla v r. 2008 a má najeto více jak 100 000 km ke spokojenosti všech zákazníků. Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu za nejlepší ceny !!!

Zasilatelství: - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava nákladů - vytěžování vozidel v relaci Velká Británie, Irsko, Belgie, Holandsko, Itálie. Doprava: - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava osob, nákladů (Peugeot Minibus 8+1).

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Autodoprava: - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní.

Doprava a spedice - vnitrostátní - mezinárodní Tel.: 325 551 025 Prodej náhradních dílů na nákladní vozy především značek Avia, Liaz, Iveco a Mercedes-Benz. Tel. : 325 553 437

Provoz centrálního parkoviště Harrachov

Odvoz, přeprava: -odpad -zemina -písek -sypké materiály -beton.

Výroba: -tepelně izolační folie Flexipan. Autodoprava. Silniční motorová nákladní doprava: -mezinárodní, zahraniční.

Nabízíme služby v oblasti dodávkové a kontejnerové dopravy. Specializujeme se zejména na dopravu kontejnerovou do 7, 5t, na odvoz stavebního, komunálního a biologického odpadu, dále odvoz suti a výkopové zeminy. Zajistíme i veškeré zemní a výkopové práce v okolí Vyškova.