SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Prodej, instalace, pronájem, půjčovna: - dopravní značení - autoservis

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, spediční a logistické služby. Zastupování v celním řízení. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny. Přeprava zboží.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly do 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly nad 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Stěhování.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Jeřábnické práce do 20 tun. Nákladní doprava: - tuzemská, vnitrostátní autodoprava - zahraniční, mezinárodní autodoprava.

Evropská pozemní přeprava. Letecká přeprava. Námořní přeprava. Přeprava lodí. Letecká přeprava Námořní přeprava Přeprava lodí Integrovaná logistika.

Letecká přeprava Celní služby Námořní přeprava - přeprava nebezpečného zboží / DGR - konsolidované zásilky - zásilky vysoké hodnoty - nevyplacené zásilky - zkazitelné zboží - přeprava živých zvířat - přeprava osobních věcí.

Logistické služby. Skladování. Velkoobchod, prodej: - sortiment papírenského zboží pro kanceláře, obchody, školy i domovy. Výkup a prodej papíru. Zpracování remitendy.

Půjčovna: - vozidla. Přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní - zboží - osob. Stěhovací služby.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Doprava: -osobní -zájezdová -nákladní. Možnost parkování. Prodej čipových karet.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování výkazu Intrastat. Nákladní autodoprava.

Velkoobchodní prodej: - drogistické zboží: - mycí prostředky na ruce - čistící, dezinfekční prostředky - odmašťovací prostředky - ochranné pomůcky - krémy - prací prášky - papírenské zboží - toaletní papír, papírové ručníky - smetáky, hadry, lopaty. Autodoprava - dodávka, přeprava zboží po celé České ...

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní Spedice

Logistika - nákladní doprava chladírenské a mrazírenské vozy, plachtové návěsy, speciální režim ADR

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Dodávka - náhradní díly Servis - osobní vozy. Kamionová doprava - mezinárodní nad 24t.

Kontejnerová doprava - sypké materiály - odpady stavební, komunální.

Autobusová agentura. Nabízíme kompletní dopravní služby v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob. Realizace dopravy pro školní kolektivy, divadelní soubory, sportovní oddíly, dále v rámci kongresů, seminářů, okružních jízd, transferů a s dopravním filmovým servisem. Přepravu uskutečňujeme autobusy zn. BOVA a KAROSA LUX, případně ...