SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Letiště a letecké služby - služby na letišti - pro piloty - provoz letiště - biologická ochrana

- firemní a hotelové taxi - letištní transfery v ČR a EU - kurýrní služby - stanoviště v centru Jablonce nad Nisou - provoz nonstop, přistavení zdarma - koncernové vozy VW

- - mezinárodní i vnitrostátní autodoprava 0 - 24 t

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Autobusová doprava: -tuzemská i zahraniční nepravidelná zájezdová přeprava dle přání zákazníka -pravidelná přeprava v okrese i kraji -pronájem budov i autobusů k reklamním účelům -cestovní agentura (kancelář) -pobytové a poznávací zájezdy, tuzemsko a zahraničí.

Nabízíme bezpečnostní podlahové značení (výrobní haly, sklady, automotive atd.), průmyslové podlahy (epoxidové stěrky, nátěry, ESD podlahy atd.), dopravní značení areálů, hloubkové čištění podlah, výškové čištění průmyslových objektů. Zajišťujeme celorepublikovou působnost, více než 2.500 realizací.

Autoservis. Pneuservis. Tuning. Opravy, servis: - osobní, dodávkové automobily, vozidla. Autodoprava do 3, 5 t - vozy Ford Tranzit a Fiat Ducato. Sídlo firmy: - Na Kopci 31, Otice.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Prodej, instalace, pronájem, půjčovna: - dopravní značení - autoservis

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, spediční a logistické služby. Zastupování v celním řízení. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny. Přeprava zboží.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly do 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní doprava vozidly nad 3, 5 t. Vnitrostátní a mezinárodní spedice. Stěhování.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Přípravné a dokončovací stavební práce. Jeřábnické práce do 20 tun. Nákladní doprava: - tuzemská, vnitrostátní autodoprava - zahraniční, mezinárodní autodoprava.

Evropská pozemní přeprava. Letecká přeprava. Námořní přeprava. Přeprava lodí. Letecká přeprava Námořní přeprava Přeprava lodí Integrovaná logistika.

Letecká přeprava Celní služby Námořní přeprava - přeprava nebezpečného zboží / DGR - konsolidované zásilky - zásilky vysoké hodnoty - nevyplacené zásilky - zkazitelné zboží - přeprava živých zvířat - přeprava osobních věcí.

Logistické služby. Skladování. Velkoobchod, prodej: - sortiment papírenského zboží pro kanceláře, obchody, školy i domovy. Výkup a prodej papíru. Zpracování remitendy.

Půjčovna: - vozidla. Přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní - zboží - osob. Stěhovací služby.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Doprava: -osobní -zájezdová -nákladní. Možnost parkování. Prodej čipových karet.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování výkazu Intrastat. Nákladní autodoprava.