SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
TIS-CR s.r.o. - technicko-inženýrské služby nabízí v oblasti přípravy a realizace vyšších dodávek a transportních zařízení : - technická pomoc při řešení transportních systémů - doprava sypkých i kusových hmot včetně příslušenství - nosné ocelové konstrukce - technická pomoc - komplexní nabídky vyšších dodávek transportních systémů ...

Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

Zasilatelská služba - květiny Květinářství

Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů - přeprava nadměrných nákladů do 30t - vnitrostátní a mezinárodní - převážně Rakousko - vozy DAF.

Autodoprava: -dodávková autodoprava -osobní i nákladní přeprava -velký zakrytý vozík. Služby: -stěhování nábytku -přestěhování do nového bytu či domu -možnost pravidelného rozvozu zboží, materiálu i pro firmy -přeprava do školy, k lékaři, na akce a podobně. Zajišťujeme nízké ceny, které jsou přizpůsobeny individuálně každému ...

Logistické audity, logistický outsourcing.

Autodoprava: - nákladní - kontejnerová.

Doprava osob a zboží - možnost dopravy 14 až 22 osob po ČR i Evropě

Autodoprava Stěhování bytů a kanceláří - vyklízení pozůstalostí

Autodoprava Drtílek, doprava, služby: -stěhování -byty, kanceláře -trezory, piana -těžká břemena -vyklízení půdních a sklepních prostor.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t Zakládání a zahrady - parky - hřbitovysekání trávníků

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob. Zajištění odvozu klientů i jejich vozidel.

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Nabídka spedičních a dopravních služeb vnitrostátní i mezinárodní dopravy .

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová: -místní -dálková-Brno, Praha, Karlovy Vary, Cheb, aj.

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.

Autodoprava, doprava: - nákladní, mezinárodní, kamiónová přeprava vozy VOLVO FH 12, SCANIA 124L, RENAULT PREMIUM 385 - specializace na Turecko, Bulharsko - zasilatelství, spedice.

Autodoprava. Stěhování. Stěhování rodinných domů a bytů, vyklízení půd a sklepů s odvozem na sběrný dvůr. Přeprava menších nákladu do 1400kg vozidlem Mercedes Sprinter 15 m3.

Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.