SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny. Doprava, přaprava, stěhování: - dodávkovým vozidlem s valníkem s plachtou - nosnost do 2 t. Stěhovací služby včetně vyklízení a úklidu.

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

Služby: - vnitrostátní, tuzemská doprava, spedice, zasilatelství - mezinárodní, zahraniční doprava, spedice, zasilatelství - přepravní a kurýrní služby v Hodoníně, transporty.

Naše služby: - autoškola - vedení účetnictví - spedice.

Vnitrostátní nákladní doprava do 8 t: - AVIA, IVECO - dle dohody rozvoz a svoz kusových zásilek.

Pneuservis: - pro osobní, nákladní automobily - pro motocykly - pro agrotechniku, zemědělskou techniku. Prodej, servis, výměna: - pneumatiky na motorová vozidla. Autoservis. Služby: - výměna - oleje a filtry, tlumiče, výfuky, brzdové destičky, brzdová kapalina, chladící kapalina, autobaterie - kontrola, plnění klimatizace ...

Firma je nositelem certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2000 Autodoprava, spedice, logistika: - tuzemská i mezinárodní nákladní doprava dle úmluvy CMR - zajištění kompletních služeb v automobilové dopravě - skladování - zajištění celních formalit - k dispozici jsou vozidla vybavena pro přepravu nebezpečných nákladů (ADR) - ...

Cestovní kancelář: - prodej zahraničních zájezdů (Chorvatsko, Řecko) - pobyty u moře. Autodoprava, doprava: - autobusová - osobní přeprava.

Rádi byste provedli úpravy pozemku? Chcete koupit a přivést písek nebo drť? Potřebujete odvést odpad nebo stavební suť? Zemní práce a autodoprava Petr Vandas je zde pro Vás. Uděláme terénní úpravy podle projektu nebo podle Vašich představ, provádíme výkopové práce. Nabízíme také nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. ...

Autodoprava. Nabízím přepravu 6 osob a nákladu do hmotnosti 1, 5 tuny s možností připojení přívěsu do hmotnosti 2 tuny (délka 4, 2 m, šíře 1, 8 m, výška 2, 0 m) Cena: 14 Kč/km, s přívěsem 15Kč/km + čekací doba (dohodou).

Mezinárodní, zahraniční kamionová doprava - východní Evropa, státy východní Evropy.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní doprava - zahraniční, mezinárodní doprava. Specializace na export a import zboží z Ukrajiny.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Naše firma HA - KU stavby s.r.o. zajišťuje stavební práce a práce související. - výstava rodinných domů na klíč - stavby občanské vybavenosti - rekonstrukce a nástavby - montáž sádrokartonu - zemní práce - zateplování fasád - autodoprava

Autopůjčovna, odtahová služba, přeprava osob.

Nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 3, 5tnakládka - vykládka Stěhování

- - silniční motorová doprava přeprava nábytku Stěhování - nábytek

Odtahová služba nonstop poskytuje rychlý odtah osobních a nákladních vozidel do 3, 5t. Vyproštění havarovaných automobilů. Provozujeme autodopravu do 3, 5 tuny. Nabízíme stěhování a rozvozy po České republice i Evropské unii.

Autodoprava, přeprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny: - zahraniční - tuzemská. Prodej: - autodíly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna, oprava, servis.

Přeprava až 6 osob, dětská sedačka, drink car servis, taxi, odvoz na letiště, přeprava vč, zavazadel

Potřebujete přepravit náklad, uskladnit zboží, výrobní č skladové prostory? Obraťte se na nás, firmu Spedice Kudrová. Působíme v oblasti vytěžování nákladních vozidel a zasílatelství již mnoho let. Nabízíme k využití pro potřeby expedice výrobků kapacitu dopravních prostředků, jimiž v rámci svých aktivit disponujeme na celém území EVROPY. Máme ...