SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Kontejnerová doprava Drobné jeřábové práce Zemní práce UDS 14 - terénní úpravy - výkopové práce

Autodoprava - vnitrostání - mezinárodní - do 3, 5t - AVIA 65L s valníkem

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Autodoprava: -mezinárodní a tuzemská -nákladní -kamionová -těžké a nadměrné náklady -návěsy pro nadrozměrné náklady.

Nákladní doprava - kusové zásilky - lehká, střední, těžká - pneuservis - zemní práce Tuzemská i zahraniční Vozový park od od 1, 5t do 24t

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Letecká přeprava Námořní přeprava Doprava - nákladní - pozemní přeprava

Montáže, opravy, servis: - elektrická zařízení - veřejné osvětlení - rozhlasy. Práce: - výškové - s vysokozdvižnými plošinami do výšky 16 m, montážní plošina MP - 13. Nákladní autodoprava - Avie 21 F a Avie 31 L.

Vývoj, konstrukce, výroba: - jednoúčelové stroje - manipulátorů - ocelové konstrukce - práškové lakování - stěhování a instalace strojů, výrobních technologií - zelená úsporám.

Služby: - taxislužba - S.O.S drink servis.

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Autodoprava. Zasilatelství. Expresní přeprava zásilek: -po celé Evropě (bezpečně, rychle, kamkoliv a v jakémkoliv množství) -s dodávkami o užité hmotnosti do 1, 4t na čtyřech europaletách -přeprava koní ve speciálnim přívěsu. Služby: -vytěžováni nákladních automobilů partnerských firem -větší zásilky dopravujeme ve spolupráci se ...

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Mezinárodní, zahraniční autodoprava, přeprava. Služby: - logistika - spediční služby, spedice - transporty, převozy - vytěžování.

PRG - Prague Transfers provides limo and minivans hotels and individual tours transfers from/to Vaclav Havel Airport Prague and transport in the Czech Republic and European Union. All inclusive door to door hotel transport service.

Zajišťujeme pro firmy: - transfer letiště - pracovní cesty - firemní akce Zajišťujeme pro jednotlivce a skupiny: - přeprava osobními automobily - zvláštní příležitosti - výlety a zájezdy - plusCar služba

Nabídka služeb: - silniční doprava - železniční doprava - lodní a letecká doprava - přeprava nebezpečných nákladů - přikládková doprava - přeprava kontejnerů - přeprava chladírenskými vozy - sběrná služba - skladování a logistika - informační servis a poradenství