SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - domácí práce: - opravy omítek a děr ve zdi či stropě - montáže, demontáže žárovek a světel - montáže garnýží a doplňků, nábytku - malby pokojů - nátěry dveří, oken - opravy nátěrů - odvzdušnění topení - opravy a montáže baterií - ...

Nákladní autodoprava - vnitrostátní i mezinárodní - do 12t Stěhovací služba Prodej - bytový nábytek

Taxislužba NONSTOP. Služby: - smluvní přeprava osob, osobní přeprava - odvoz Vašeho vozidla po požití alkoholu.

vnitrostátní i mezinárodní přeprava mikrobusy a autobusy, tour managing, dopravní služby

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská autobusová doprava - zahraniční, mezinárodní autobusová doprava. Autobusy jsou plně klimatizované.

Provoz kurýrní a taxi služby.

Nabídka služeb v oblasti zemních prací, nákladní autodopravy a terénních úprav. Přeprava a prodej sypkých materiálů.

Autodoprava. Prodej: -náhradní díly.

Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní - kamionová doprava do 6 tun, dodávková přeprava do 3, 5, tuny. Služby: - spedice, spediční činnost - zasilatelství.

Nákladní autodoprava, doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní. Služby: - spediční, spedice.

MILKSTAR f.o. - stavebnictví - speciální práce - zemní práce ( UNC, JCB ) - odvoz materiálu

Nabídka silniční motorové dopravy. Zajištění nákladní vnitrostátní dopravy vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tun.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava odvoz a dovoz suť, zeminy, písek, štěrk, beton. Nakládání a skládání hydraulickou rukou s použitím paletovacích vidlí.

Přepravní služby v rámci České republiky a nově v příhraničních oblastí Polska a Německa. - zásobování stavebními hmotami a kamenivem pozemní a silniční stavby, obalovny, betonárny, chemické provozy apod. - servis vozidel - prodej pohonných hmot - prodej písku a drti - zemní a stavební práce DS Holding a.s. Libštát ...

Inženýrské sítě: - stavby plynovodů - stavby přípojek a kotelen včetně zkoušek a revizí - zemní práce - autodoprava - nákladní doprava těžká (přeprava stavebních hmot a materiálů).

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství - skladování - sběrná služba.

Nabízíme: - doprava osob osobními vozy a mikrobusy po celé Evropě.

Naše služby: - spedice - mezinárodní a tuzemská doprava - prodej, servis nákladních vozů.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče Opravy silničních vozidel -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Osobní autobusová přeprava.