SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost PROFIBA s.r.o. zajišťuje výrobu, prodej, e-shop: - městský mobiliář - lavičky - květináče, odpadkové koše - stojany na kola - radary na měření rychlosti - venkovní hliníkové vitríny, nástěnky

BIRKE TRANSPORT SPEDITION s.r.o. se zaměřuje na přepravní služby, vnitrostátní a mezinárodní autodopravu a spedici.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Josef Kozdasse zaměřuje na automobilovou nákladní vnitrostátní a mezinárodní přepravu.

Dodávka, prodej: - dopravní značení svislé, vodorovné instalace trvalého svislého dopravního značení . Služby: - nástřik a odstraňování vodorovného dopravního značení - pokládka stěrkových hmot. - zimní údržba komunikací a ostatní práce - dopravně inženýrská opatření (včetně návrhů a realizace)

Milan Michalík provozuje taxi službu a přepravuje až 6 osob a zboží v ČR i do zahraničí.

Zemní a výkopové práce - přípravné stavební práce - bourací práce. Nákladní doprava - přeprava zeminy a sypkých materiálů.

Doprava - nákladní - silniční Dřevařská pilaimpregnace dřeva Tesařská výroba Stavebně-truhlářská výroba

Ondřej Kašík se zaměřuje na vnitrostátní autodopravu do 1, 6 tun.

Pavel Kryštof Novák se zaměřuje na poskytování zásilkové služby.

Radek Zima se zaměřuje na vnitrostátní nákladní dopravu do 3, 5 tun.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -vozidlem FORD TRANZIT do 1, 5 tuny.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vozy AVIA a MAN* -stěhování.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) vozem FIAT DUCATO - přeprava zboží.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše potřeby v oblasti dopravy, pneuservisu, stavebnictví nebo ubytování, můžete se obrátit na PM & SA s.r.o. Jedná se o dynamickou a rozvíjející se společnost se sídlem v Praze. Společnost má k dispozici moderní vozový park, kvalitní techniku a zařízení, a nabízí širokou škálu služeb pro soukromé i ...

Roman Svoboda se zaměřuje na vnitrostátní i mezinárodní silniční dopravu nákladními vozidly.

Stanislav Karlík se zaměřuje na prodej hutních materiálů, výkup kovů, zpracování plechů a na nákladní dopravu.

Služby. -silniční motorová doprava osobní -pronájem reklamních ploch na autobusech -reklamní činnost -prodej časových jízdenek -přeprava zavazadel -mezinárodní linka. Obchodní činnost: -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost -poradenská činnost. Provozovna: Autobusové ...

Nabízíme komplexní služby v oblasti zemních a výkopových prací, demolic a nákladní autodopravy s dlouholetou zkušeností.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Autodoprava. Expresní přeprava do 1, 5t po celé Evropě. ADR přeprava nebezpečných materiálů. Spedice a skladování.

Technické služby města Most, spravují městský majetek a vykonávají údržbové činnosti. Spravujeme místní komunikace včetně dopravního značení a zimní a letní údržby. Dále naše činnost zahrnuje správu veřejných prostranství, parků a městské zeleně, včetně městského mobiliáře (lavičky, odpadkové koše, informační a orientační systémy), dětských hřišť, ...

Mezinárodní a vnitrostátní automobilová nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní spedice (zasilatelství). Logistické poradenství. Prodej pohonných hmot - čerpací stanice. Pneuservis. Opravy nákladních automobilů. Ruční mytí automobilů.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava chladírenskými vozy

Zbyněk Dvořák se zaměřuje na silniční nákladní autodopravu a na přepravní logistiku.