SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Kontejnerová doprava - odvoz odpadů Nákladní doprava - vnitrostátní - do 12t

Podnikáme v oblasti silniční motorizované dopravy a rozvozu zboží po celé České republice. Dále zajišťujeme také party na klíč včetně stavění párty stanů a zapůjčení a servisu pivního chlazení.

Dodávková doprava a stěhování.Společnost Autodoprava Zadák Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oboru dodávková autodoprava do hmotnosti 3, 5 tuny s působností po celé České republice a zahraničí.

Vrtulníková přeprava břemen-létající jeřáb, stěhování pomocí vrtulníku, fotografické a filmovací lety, letecké práce, vrtulník jako jeřáb, vzduchotechnika, GSM technologie, stavby a montáže věží a ocelových konstrukcí, doprava do nepřístupných terénů, doprava VIP osob, letecké vápnění, letecká těžba dřeva, letecké hašení, více na www.heliteam.cz

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 3, 5 tuny, Stěhování, montáže a instalace nábytku, přepravy motocyklů, čtyřkolek, drobné stavební a zahradní techniky.

Autobusová doprava. Mezinárodní přeprava sportovních skupin vodáků a cyklistů autobusy Karosa se speciálními vleky, dále pendly v létě k moři a v zimě do hor. Vnitrostátní doprava po Praze i po ČR pro mateřské školy i na vědecké kongresy..

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti reklamy, sítotisku, velkoplošného tisku, serigrafie-uměleckého tisku, písmomalířství, reklamních předmětů apod. Předností společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost v reklamní činnosti a sítotisku sahající do roku 1993 a zároveň neustálé zkvalitňování a vylepšování nabízených služeb. ...

Kurýrní služba - expresní přeprava zboží - zásilkové služby - doručování zásilek po ČR i do zahraničí

Autodoprava. Nákladní doprava do 25t. Zemní a výkopové práce bagrem.

Nákladní doprava: -tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní. Logistika pozemní dopravy a silniční motorová dopravou nákladní především do zemí EU se specializací na SRN, BENELUX. Vozidla značky MAN, Mercedes Vnitrostátní přeprava zboží je zajištěna vozidly VOLVO, MAN. Služby: -přeprava zboží -zasilatelství -spedice -vlastní vozový park: ...

Půjčovna - čtyřkolky - buginy - motokáry - čtyřkolky a buggy pro dospělé i děti, pro firemní akce Vyhlídkové lety na motorových letadlech Paintball střelnice - terénní trať PRO čtyřkolky Střelnice Jízdy vznášedlem - akce pro kolektivy Půjčovna - vznášedla Pořádání - firemní a ...

Doprava a logistika. - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - expresní dodávková doprava - vnitrostátní autobusová doprava - letecká nákladní přeprava do celého světa - letecká charterová doprava - osobní i nákladní - realizace zvláštních transportů, speciální přeprava - Aerotaxi

Skladování a logistické služby

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Autodoprava a spedice Doprava, služby: -vnitrostátní autodoprava a spedice -expresní přepravy do 1, 5 tuny -spediční služby -skladování Brno, Praha -nákladní doprava -osobní přeprava -denní svoz kusových zásilek na území ČR -sběrná místa Brno, Praha -rozvoz sběrného kusového zboží v rámci CZ a Slovenska -dodací lhůty 24 hodin ...

Jsme mladá a právě proto flexibilní a neustále se rozvíjející firma. Zabýváme se dopravou, spedicí, stěhováním, skladováním a zprostředkovatelskou činností. Podnikáme od roku 1996 a za tu dobu jsme se mnohé naučili a poučili z chyb svých i jiných.

Autobazar Opravy - nákladní vozidla Pneuservis - osobní a nákladní vozy Autodoprava - nákladní (vnitrostátní a mezinárodní) - do 24t.