SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zpracování a těžba vysokoprocentních vápenců - lom. Vysokoprocentní vápenec se složením 98% CaCO3. Drcené kamenivo - žula (granodiorit). Zásypový písek. Stabilizační zemina. Saturační vápenec do cukrovarů. Vápence do slévárenství, chemického průmyslu a maltových směsí, odsíření tepelných elektráren. Sklad Blansko: -písky kopané ...

Mezinárodní spedice goodsped zabezpečuje kompletní silniční přepravu v rámci celé Evropy. Operátor k dispozici nonstop. Nabídka služeb: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská silniční doprava -kusové zásilky -dokládky -expresní silniční přeprava -nadměrná přeprava -kontejnery po silnici -ADR přeprava. Zasilatelství ...

Taxislužba. -přeprava za nízké ceny -firemní kyvadlová dopr -přeprava až pro až 8 osob -expresní přeprava zásilek -zkušení řidiči s praxí -taxi služby po celé ČR i zahraničí. Pátek až sobota NONSTOP dispečink. Neděle až čtvrtek - smluvní přeprava dle telefonické dohody.

Autopůjčovna: -ŠKODA OCTAVIA, FELICIA, FELICIA COMBI, PICK-UP -nákladní autodoprava -krátkodobý i dlouhodobý pronájem -možnost i s řidičem.

Služby: -doprava, přeprava v ČR a EU do 3, 5 t -pro výrobu, obchodní řetězce -kurýrní služby -noční rozvozy Provozovna: Hroznova 24 České Budějovice

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nové a použité náhradní díly na osobní vozy, autodíly - pneumatiky, disky. Pneuservis. Odtahová služba. Likvidace autovraků (osobní, nákladní). Autodoprava - kamiónová zahraniční přeprava, doprava. Prodej: - starší autobusy.

Nákladní silniční doprava do 3, 5t

Autobusová doprava. Zaměření na veřejnou vnitrostátní linkovou dopravu a dopravu zájezdovou po České republice i a zahraničí.

Profesionální a spolehlivá metropolitní taxislužba pro Hradec Králové a okolí. Tradice, jistota a garance profesionálního přístupu. Metrotaxi Hradec Králové je tu pro Vás nonstop 24 hodin a 7 dnů v týdnu za skvělou cenu.

Expresní služba: - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t. Nákladní doprava - vnitrostátní.

Odvoz suti - dovoz materiálu Demolice Zhotovení - základové desky Zemní a výkopové práce

Nabídka letecké nákladní i osobní dopravy. Charterové lety.

Vyhlídkové plavby školní výlety, výukové a firemní akce, oslavy, pracovní porady Půjčovna - motorové čluny - kánoe.

Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní do 40t Vytěžování.

Doprava - nadměrné náklady Inženýrské sítě Demolice Dodávka - gabionové stěny Výstavba - chodníky - lesní i obecní komunikace

Expresní přeprava kusových zásilek Rozvoz zboží, nábytku, elektrospotřebičů Střehování - byty - domy - kanceláře.

Mezinárodní kamionová doprava - přepravní služby - mezinárodní silniční doprava - spedice - spediční služby

Nákladní doprava - přeprava vozidel - mezinárodní do 12t

Zemní práce, kráčivé rypadlo, bagry. Autodoprava, odvoz a dovoz zeminy a sut.

Nákladní doprava - mezinárodní - do 12t