SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Spediční služby. Vnitrostátní doprava, vytěžování vozidel.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - stěhování.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní mezinárodní (zahraniční), specializace Itálie - spediční služby, spedice.

Prodej, pronájem, instalace: -dopravní značení včetně světelných zařízení -vodorovné dopravní značení -uzávěrky vozovek, výkopů.

Autodoprava Mráček. Přeprava - kusové zásilky - osoby.

Montáž, údržba a servis: -telekomunikační zařízení. Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.

Služby tel.602758259: - spedice, zasilatelství - spediční činnost v ČR, na Slovensku a v zahraničí (mezinárodní spedice): - celovozové i kusové zásilky - přepravy nad 100 km v tuzemsku fakturovány jen jedním směrem - vytěžování vozidel od 3 do 24 tun. Nákladní doprava, přeprava zboží: - vozy AVIA, 10 palet, 3 tuny - vozidla DAF, 15 palet, ...

Servis se zaměřením na vozy PEUGEOT, CITROEN. Autodoprava nákladní do 7, 5 t. Autodoprava osobní do 8 osob. Prodej náhradní díly značky PEUGEOT. Motoshop: -komisní prodej (i ojetých) motocyklů a příslušenství.

Autobusová přeprava Minibusová přeprava Osobní přeprava

Služby: -těžba a přibližování dřeva sortimentní metodou (Timberjack, Valmet, John Deere) -doprava strojů po EU. Těžba a přibližování dřeva harvestorovou technologií (Timberjack, Valmet, John Deere, Logbear), těžba dřeva JMP, přibližování dřeva LKT. Přeprava strojů (lesních, zemědělských, stavebních) a mechanizmů po EU, pojištění ...

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

Nabízíme generální i pravidelný úklid domácnosti prováděný stálou hospodyní, úklid kanceláří, ordinací, obchodních a výrobních prostor, mytí oken a výloh, dveří, obkladů, čištění sedacích souprav, koberců a čalounění strojem Kärcher, strojové mytí podlah, nakupování, praní, žehlení, stěhování, hlídání dětí (služby naší chůvy), údržbu zahrad a ...

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Společnost Silverton s.r.o. je členem skupiny Značky Morava a.s. Naší hlavní činností je výroba a instalace svislého dopravního značení, instalace vodorovného dopravního značení, instalace silničních ocelových svodidel, protismykových systémů a veškerého příslušenství a vybavení pozemních komunikací.

Pořádání - jízdy lokomotivami a historickými vozy Provoz a opravy - historické kolejové vozy

Služby: -silniční nákladní doprava -spediční činnost -vytěžování vozidel -skladování.

Levné taxi Pardubice, přizpůsobení cen požadavkům zákazníka, působnost po celé EU, drink servis, osobní přeprava, fakturace pro firmy, kurýrní služba, odtah vozidla včetně osob. Jsme pardubická taxislužba která Vám nabízí komfort v přepravě kamkoliv budete potřebovat. Přepravu zajišťujeme nejen v rámci města Pardubice, ale také po celé České ...

Nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní do 7, 5t

Odvoz odpadů. Zemní a bourací práce. Výstavba inženýrských sítí, komunikací a parkovišť. Nákladní doprava - sklápěče. Údržba komunikací v zimě.