SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava Vnitrostátní a mezinárodní spedice Export a import

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - do 3, 5 tuny - stěhování firem.

Provozujeme kontejnerovou dopravu s vozem Avia A 31.1 s vanami o objemu 3 a 9 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., jezdíme po celé Praze a okolí(Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam) - vyklidíme vnitřní i venkovní prostory, - domovní sklepy, půdy i celé areály - ...

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, a to stěhování domácností, kanceláří, výrobních prostorů, a také s tím spojené služby úklidové, úpravu interiéru, montáž nábytku, balení, odvoz odpadu na sběrný dvůr.

Doprava - nábytek Stěhovací služby Montáž - kuchyňské linky - nábytek.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava.

Doprava - nákladní - přeprava sypkých materiálů, sutí a obalovaných drtí

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Prodej - zájezdové a linkové autobusy BEULAS Prodej - náhradní díly na autobusy Servis - autobusy

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Autodoprava: - dodávková - vnitrostátní a mezinárodní. Stěhovácí služby.

Autodoprava. Nabídka služeb vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. Zajištění výletů, poznávacích zájezdů, dopravy pro sportovní kluby. Kapacita je 49 míst.

Dodávková expresní přeprava do 3, 5 t. Přeprava paletových, balíkových zásilek.

Nákladní doprava - do 4t Prodej - nábytek Prodej - okna a dveře (i ze dřeva, hliníku a plastu)

Přeprava mikrobusy Osobní doprava - mezinárodní - vnitrostátní

Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.

Autobusová doprava: -školní výlety -lyžařské zájezdy -podnikové zájezdy -doprava sportovních klubů na soutěže -zahraniční, tuzemská doprava. Autobus OAZA: -46 míst -2x televize, kávovar, WC. Mikrobus: -13 míst.

Autobusová doprava: - Střední Itálie - San Benedetto del Tronto, Martinsicuro, Villa Rosa, Alba Adriatica, Pineto, Silvi Marina - Dalmácie - Zadar, Vodice, Split, Baška Voda, Tučepi, Korčula a další - Istrie - Novigrad, Poreč, Pula, Rabac a další Doprava zahrnuje: - přepravu 1 osoby - přepravu jednoho zavazadla příručního ...

Servis nákladních vozidel IVECO Vnitrostátní i mezinárodní autodopravu Pronájem užitkových vozidel Pronájem nákladních vozidel