SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní velkoobjemová přerava - spediční doprava

Správa a provoz letadel - Charter & Brokerage - plánování letů - executive handling - hangárování - údržba letadel - travel management

Zajišťujeme luxusní autodopravu pro restaurace, hotely, ale i pro privátní klientelu. Náš hlavní cíl je absolutní spokojenost každého klienta. Důvod, proč se na nás klienti rádi obrací opakovaně je vysoká míra individuality. Ceny jsou vždy srovnatelné s obyčejnou taxislužbou.

Kamionová silniční doprava: -tuzemská -mezinárodní. Naše firma se zabývá mezinárodní přepravou zboží a spediční činností. Specializujeme se zejména na země západní a střední Evropy. K dispozici máme skladové prostory o rozloze cca 800 m2. Vlastníme 15 vozů zn. DAF: -8 mrazáků 13, 5m, 2 řidiče, mobilní telefon -7 plachet 13, 5m, ...

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravu 19 místným a 9 místným minibusem. Autobusová přeprava BUS24.cz Vám poskytne kvalitu za rozumnou cenu!

Služby v oblasti spedice, mezinárodní kamionové dopravy a logistiky.

Autodoprava Jindra. -nákladní autodoprava vnitrostátní. -expresní autodoprava. Služby: -stěhování nábytku. -stěhování klavírů.

Historické parní a motorové vlaky s dobovými osobními a nákladními vozy. Jízdy pro veřejnost i na zakázku - filmové produkce, cestovní kanceláře, firemní akce, oslavy výročí měst a tratí.

Autobusová doprava: - pravidelné příměstské a městské linky - linková doprava. Železniční osobní doprava. Dříve Veolia Transport.

Autobusová doprava: - veřejná linková - městská hromadná - příležitostná osobní - smluvní doprava zaměstnanců. Dříve Veolia Transport.

Autobusová doprava: - veřejná linková - městská hromadná - příležitostná osobní - smluvní doprava zaměstnanců. Správa autobusových nádraží a Provoz informačních kanceláří v Kutné Hoře a Čáslavi. Dříve Veolia Transport.

Logistické služby: - skladování včetně pojištění - vedení skladové evidence - zpracování objednávek - vedení účetnictví - třídění a konsolidace dílčích dodávek - balení, paletování, foliování, polepování (dle požadavku) - zajištění rozvozu po celé ČR - možnost využití našich obchodních zástupců.

Spedice, přeprava, doprava, logistika, skladování: - vnitrostátní - mezinárodní - automobilová - železniční - námořní - kombinovaná - po celé Evropě a Asii. - sběrná služba do Ruska a Rumunska - vyclení skladování a distribuce v Rusku. Specializace na Rusko, Pobaltí a Balkán (Litva, Lotyšsko, Estonsko, Rumunsko, ...

Silniční doprava, autodoprava vnitrostátní i mezinárodní: - nákladní - dodávková - expresní - osobní - stěhování - skladování nákladu - e.kalkulačka ceny dopravy. Firma disponuje 30ti vozy, odvezeme 1kg - 25tun. Specializujeme se na rozvoz potravin po celé ČR. Zajišťujeme rozvoz potravin cisternami. Prodej piva a ...

Demoliční práce. Zemní práce. Výškové jeřábnické práce. Přeprava nadměrných nákladů. Recyklace: - cihelná suť - živice - beton - železobeton - další stavební odpady. Doprava sypkých materiálů a kameniva.

Velmi rádi Vám poskytneme prostřednictvím naší sítě poboček logistické služby s tradicí. Přesně podle hesla "Kvalita v pohybu" Vám nabízíme služby té nejvyšší úrovně. Dosahujeme nejvyššího ratingu spokojenosti zákazníků na základě uspokojování nejrůznějších potřeb a požadavků, které jsou nezbytné pro moderní logistické a dopravní společnosti.

DOPRAVA: - mezinárodní kamionová - spediční činnost

Autobusová doprava: - tuzemská - mezinárodní.

Autodoprava: - tuzemská - mezinárodní - do 1, 5 tuny.

Profesionální přeprava osob na letiště z letiště. Přeprava osob. Přeprava obchodních partnerů firem. Přeprava zásilek. Hotelová přeprava. Přeprava pro potřeby firmy. Přeprava pro svatby. Odvoz automobilů, rodinné akce, firemní večírky, celodenní pronájem.

Služby: - stěhování (stroje a těžké předměty) - demontáže a montáže technologických celků včetně uvedení do provozu Modernizace: - vybavení systémů novým řídícím systémem, kompletní výměna elektroinstalace, včetně osazení zařízení novým nebo repasovaným hydraulickým systémem Servis, oprava: - hydraulika (průmyslová se zaměřením ...