SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní Práce: -oprava automobilů LIAZ, TATRA -provedení emise, STK v dohodnutém termínu. Možnost umístění reklamy na firemních automobilech.

Služby: - muzeum Karlova mostu - vyhlídkové plavby na řece Vltavě a vodním kanálem Čertovka v historickém centru Prahy. - firemní a privátní akce, školní výlety

Činnosti firmy HEIKO s.r.o.: - mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava vlastními vozidly i dalšími přepravci - používáme satelitní sledování vozidla - spediční služby - opravárenství - dopravní zdravotní služba. Provozujeme autoservis a služby s ním spojené pro osobní vozy a dodávky. - příprava vozidel na technické ...

Služby: -skladování -vnitrostátní a mezinárodní doprava -kompletní logistické služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -koupelnové doplňky -vodovodní baterie -kanalizace -odpad -drenáže -bojlery -tmely, lepidla, silikony, montážní pěny DEN BRAVEN -expanzomaty -otopné panely -nářadí pro instalatéry a topenáře -těsnění HARTMAN -plynové kotle -kanalizační ...

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

Výkup: -kovový odpad -barevné kovy. Likvidace: -papír, plasty -kotelny, nádrže, technologie celků, kompletní likvidace. Autodoprava: -MAN s hydraulickou rukou PALFINGER -AVIA (2 vozy) -IVECO+hydraulická ruka PALFINGER -kontejnery (možnost přistavení). Prodej: -užitkové železo a materiál. Výkupna Kralovice Žatecká ...

Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, gárážování lodí, fuul servis lodí, oprava lodí, prodej lodí, půjčovna lodí, zimní udržba, udržba lodí na sezonu, doprava po celé EU doprava lodí Chorvatsko Pronájem lodí, servis lodí, lodní taxi, zazimování lodí, lodní taxi, pronájem lodí s kapitánem, ...

Mezinárodní nákladní doprava - EU Vnitrostátní silniční doprava. Přeprava nákladů po železnici. Přeprava nebezpečných nákladů.

Služby: - nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní spedice - autoservis nákladních i osobních vozů - myčka nákladních i osobních vozů - pneuservis - prodej náhradních dílů: - na nákladní vozidla, přívěsy, návěsy - autobaterie - autoplachty, příslušenství - klínové řemeny - gufera - ložiska - ...

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - převoz sypkých materiálů - sklápěcí nákladní automobily. Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Zajištění osobní a hotelové dopravy.

Nabídka služeb autodopravy.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Doprava, mezinárodní přeprava: -nákladní -přeprava sypkých materiálů.

Nákladní doprava: - odvoz suti, zeminy - doprava stavebních materiálů. Zemní práce: - úpravy a regulace vodních toků - výkopy inženýrských sítí, kanalizace - úprava terénu - zakládání zahrad. Ubytování: - pronájem chaty v údolí Vranča - tel. 605128118.

Zajištění maloobchodního prodeje stavebníkům r. domků, řemeslníkům, soukromníkům. Smluvním partnerům nabízí další výhody. Sortiment tvoří: -zdící materiál -cement, vápno a jiné maltové směsi -betonové výrobky -hutní materiál -plastový kanalizační systém, HT odpadní systém -izolační a zateplovací materiál. Autodoprava: ...

Služby: - sběr a výkup odpadů - mobilní svoz nebezpečných odpadů - sklad nebezpečného odpadu - likvidace nebezpečného kapalného odpadu (žíraviny, hořlaviny, jedy) i jeho odvoz - likvidace pevného nebezpečného odpadu. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).