SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
levné letenky, německé ck, potápěčské zájezdy, itálie, potápění egypt, potápění nuweiba, potápění lanzarote, potápění azory, pobytové zájezdy egypt, tunis, turecko, řecko, bulharsko, chorvatsko, poznávací zájezdy, plavání s delfíny, velrybí safari

Zajišťujeme mezinárodní i vnitrostátní speciální a atypickou přepravu kolové a pásové techniky, osobních i nákladních vozidel, různých plošin a konstrukcí vozidly značky Iveco. Dále nabízíme kusovou přepravu zásilek a dovoz vozidel ze zahraničí i na objednávku. Odtah i naložených dodávkovách vozidel, včetně přeložení a doručení nákladu. Převoz ...

Stavební firma: -komunikace -mosty a opěrné zdi -dopravní značení -zábradlí.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní doprava vozy MERCEDES, VOLVO - mezinárodní - kamionová - speciální přeprava sypkých materiálů - sklápěcí cisterny na obiloviny - sklápěcí cisterny pro stavební hmoty Mycí linka: - myčka cisteren sypkých hmot s vysokotlakým čistícím agregátem - vyčištění vnitřního prostoru ...

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Doprava: -autobusová, bus -vnitrostátní -zahraniční Zajišťujeme dopravu na zájezdy cestovním kancelářím, na exkurze školám, na výlety klubům důchodců a různým organizacím, na sportovní utkání.

Mezinárodní kamionová autodoprava: - přeprava nebezpečného zboží, ADR - mrazírenský vůz - izotermický vůz - muldové návěsy pro přepravu svitků plechu. Spedice.

doprava nákladní tuzemská, sběrná služba, spedice, prodej náhradních dílů

Nákladní doprava, vnitrostátní a mezinárodní. Spediční činnost. Stěhovací služby: - stěhování bytů, domů. kanceláří. Odtahová služba.

Zajistíme Vám dopravu autobusy od 5 -74 míst nejen v Libereckém kraji, ale i s místem přistavení po celé ČR. Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava -vnitrostátní, tuzemská -dodávkové, užikové vozy. Výroba, prodej: -plechové blatníky na jízdní kola -řídítka na jízdní kola, koloběžky.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava (AVIA FORD TRANSIT).

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Přeprava, doprava z domu do domu, zasilatelství: - tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) kusového zboží, dodání zásilek - silniční nákladní doprava - letecká doprava - třídění zásilek a jejich dodání dle časových dispozic zákazníka - celní deklarace a zastupování v celním řízení.

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení na automobily všech značek -zásilková služba.

PROVÁDÍ: - stěhovací práce - stěhování těžkých předmětů ( trezory, stroje, piana )

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...

Prodej: - letenky - denně výhodné ceny letenek - snadný a rychlý přístup k volným místům v letadle.