SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Mezinárodní autobusová doprava. Prodej mezinárodních i vnitrostátních autobusových jízdenek.

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Služby: -mezinárodní doprava -spedice -veřejný celní sklad. -skladování.

obráběcí stroje a zařízení, dopravní technika.

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Zemní práce-HELP - výkopové práce - vodovodní přípojky - plynové přípojky - kanalizace - pročištění-rybníky, řeky - výstavba-lesní a polní komunikace - bourání betonu kladivy HRK, KRUPP - stroje UNC, DH, MF 965. Autodoprava: - vozidla LIAZ, TATRA.

ALLDEST - CZ DOPRAVA: - mezinárodní expresní autodoprava bez omezení destinace - spedice Náklady a zásilky do 3, 5 tun.

Letiště Václava Havla Praha - přeprava osob z letiště do centra Prahy nebo jiné destinace v České republice. CabinPrague - přepravní společnost se zaměřením na české i zahraniční turisty s obslužností především ve vztahu k pražskému letišti.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava a spedice. Expres dodávky nonstop.

Prodej, výkup, oprava, servis: -nové i použité dílenské zařízení autoservisů a pneuservisů, vybavení autodílen a autoservisů -zajištění různého dílenského zařízení i na objednávku včetně dovozu ze zahraničí -výrobky firem AGM Cosmet, BETA, CORCHI Autodoprava tuzemská, zahraniční: -MERCEDES Sprinter 312 + vlek nosnost až 3, 3tuny ...

Tuzemská a mezinárodní autobusová doprava. Kapacita autobusů je 45-49 míst. Doprava cestujících na: - sportovní akce - školní výlety - kulturně-poznávací zájezdy - vícedenní tuzemské i mezinárodní zájezdy.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Služba: -odtahová tuzemská i mezinárodní -nonstop Nákladní doprava.

Kompletní stěhovací služby bytů, kanceláří i firem. Doprava vnitrostátní i mezinárodní. Realizujeme jak malé stěhování kusového nábytku a vybavení, tak i velké stěhování celých objektů. Montáže i demontáže nábytkových dílů. Úklidové práce - vnitřní i vnější.

Autodoprava. -LIAZ + valník s dopravní rukou a sklápěčka.