SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava: -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -expresní doprava -přeprava osob. Půjčovna automobilů: -osobní automobily -užitková vozidla.

Práce: -zemní -bourací -terénní úpravy Služby: -nákladní autodoprava.

Služby: -logistika, skladování -vnitrostátní, zahraniční doprava -nadrozměrné přepravy -ISO 9001, 14000

Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Zasilatelství. Doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spediční činnost.

AD - CAR - doprava - nákladní doprava - spedice - spediční služby - spedice tuzemská - spedice zahraniční - silniční nákladní doprava

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Služby: -provádění vodorovného, svislého značení -realizace dopravních opatření. Prodej, půjčovna: -dopravní značky -dopravní značky i s podstavci a nosiči -výstražná světelná zabezpečovací zařízení.

Služby: -výroba krmiv a krmných směsí pro hospodářská zvířata -nákup a prodej obilovin a ostatních zemědělských komodit -možnost dopravy krmiv -samostatná vnitrostátní autodoprava -individuální receptury.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Sídlo firmy: - Poláškova 1190/40, Ostrava - Radvanice.

Autodoprava, doprava: - dopravní a spediční firma - spedice - nákladní autodoprava.

Těžká nákladní doprava. Zemní a bourací práce.

Pobočka. Autorizovaný prodej, oprava, leasing, prodej, autoservis, autoopravna: - nákladní, užitkové automobily AVIA - asistenční služba na vozidla AVIA, - příprava vozů na technickou kontrolu - měření emisí nákladních, osobních vozidel - motocykly BABETA, KORADO - převodovky AVIA, KAROSA, LIAZ - náhradní díly, autodíly na ...

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Taxislužba: - provoz nonstop - osobní taxi - možnost připojení přívěsného vozíku - odvoz svateb zahraničními automobily. Pro podniky možnost jízd na fakturu.

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Realizace, prodej: -veškeré dopravní značení -svislé značení -vodorovné značení -značky -cyklotrasy -informační systémy. -půjčovna dopravního značení -dopravně-inženýrská optření -světelná dopravní signalizace.

Přeprava: - chladírenská - mrazírenská - spediční činnost.

Mezinárodní doprava, spedice vozidly DAF, IVECO do zemí Německo, Benelux (Belgie, Luxembursko, Holandsko), Slovensko, Maďarsko.

Provoz mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravy.

Technické služby: -správa a údržba místních komunikací, městské zeleně, dětských hřišť, čištění a zimní údržba komunikací, svoz odpadkových košů a kontejnerů -provoz, správa a údržba městských tržnic, veřejných WC, zastávek MHD a opravy a údržba dopravního značení ve městě.

Přepravní služby: -zasilatelství, spedice -mezinárodní přeprava zboží.