SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Činnost: - zprostředkovatelská služba pro nákupy v USA - dražíme na aukcích Ebay po celém světě - z USA odesíláme balíky, zásilky a dokumenty

Dopravní služby: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava a logistické služby.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - pneuservis osobních i nákladních vozidel - autodoprava dodávkovými vozy do 3, 5 t.

mezinárodní zasilatelství, nákladní doprava

Nabízíme nákladní autodopravu 1kg až 6, 5tuny užitečné nostnosti po celé evropě.

Mezinárodní a vnitrostátní silniční nákladní doprava a spedice. - regenerace fotbalových hřišť - regenerace travnatých ploch, údržba

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava(vozy do 4.5 t nákladu.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Zemní práce. Výkopové práce, terénní úpravy, skrývky zeminy. Práce bouracím kladivem (rozrušování betonů, asfaltu a jiných stavebních konstrukcí). Doprava a přeprava materiálu. Nakládání materiálu. Úklid sněhu. Čištění vozovek a zametání ploch.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní.

Autodoprava, spedice: - přeprava a spedice sypkých materiálů. Pneuservis. Autoservis. Zemní práce.

Služby: - nákladní silniční doprava - zemní práce.

Služby: -nabídka vyhlídkových letů -lety pro potřeby zemědělců -zhotovení leteckých snímků.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava a spedice do zemí: - Turecko - balkánské státy - Bulharsko - celovozové i kusové zásilky - ADR.

Autobusová doprava: -vnitrostátní. -mezinárodní. -linková doprava.

Služby: -mezinárodní nákladní autodoprava

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Provoz nákladní automobilové dopravy, provádění autojeřábnických prací, doprava sypkých materiálů.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Autoservis Pneuservis

Taxislužba. Reklama na internetu Poradenství: - webhosting. - tvorba webových stránek