SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - odtahová služba nonstop - osobních, dodávkových a nákladních vozidel - přeprava nadměrných nákladů po celé Evropě - pro motoristy poškozené u nehody náhradní vozidlo, odtah vozidla a oprava vozidla zdarma - odtahová služba - opravy automobilů - přeprava vozidel, strojů a materiálu bez plachty - přeprava převážně do Belgie ...

Autodoprava. Nákladní doprava.

Vnitrostátní i mezinárodní autodoprav. Odtahová služba a stěhování.

Doprava: - silniční kamionová doprava - železniční - přeprava zboží v plachtových návěsech. Servis osobní, nákladní vozidla. Čerpací stanice.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Služby: -autobusová doprava -pronájem autobusů školám, cestovním kancelářím -autobusy s klimatizací pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Autobusy: KAROSA, SLOVBUS, BOVA MAGIG.

Služby: -zajištění osobní autobusové vnitrostátní i mezinárodní dopravy -doprava kyvadlová, veřejná linková -opravy silničních vozidel -opravy autobusů Karosa -nabídka víkendového lyžování v Rakousku.

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Zajišťujeme mezinárodní kamiónovou dopravu.

Silniční doprava: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy kusových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy malovozových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy celovozových zásilek.

Naše služby: - provoz a pronájem stavebních strojů - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava -zemní práce.

Autodoprava: -silniční -nákladní.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová autodoprava. Spedice.

Přední světový přepravce uměleckých děl: - balení - přeprava - spedice - celní odbavení - skladování.

Autodoprava: -nákladní -vnitrostátní -mezinárodní AVIA 31, PEUGEOT Boxer.

Vnitrostátní přeprava širokého sortimentu materiálů. NÁKLADNÍ AUTODOPRAVA: - přeprava materiálů vozy TATRA s možností přídavného vleku - přeprava stavebních materiálů - přeprava sypkých směsí - dovoz živičných směsí ORIENTAČNÍ CENÍK: - TATRA: 32, - Kč/km, 550 kč/hod - TATRA 815 s hydraulickou rukou: 34, -Kč/km, 800, ...