SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Kompletní řešení služebních cest do zahraničí. Prodej letenek, zajištění aerotaxi, vízový servis, zprostředkování ubytování, pronájem automobilů, zajištění cestovního a storno pojištění. Poskytujeme nonstop asistenční službu..

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní dopravu, autobusovou dopravu zajišťujeme moderními, luxusními busy zn. DAF BEULAS, Mercedes, Isuzu, Ford Transit.

Doprava: -mezinárodní -kamionová.

Doprava: -mezinárodní -vnitrostátní. Silniční nákladní doprava.

Silniční nákladní doprava.

Autobusová doprava: - tuzemská doprava - zahraniční doprava - zájezdová doprava.

Firma Autodoprava Bydžovský se od svého vzniku v roce 1992 zabývá veškerými dopravními službami, pro soukromé osoby i pro malé a velké firmy. Autodoprava: - přeprava zboží - dovoz materiálu - sutě - odpady - dovoz písku.

Zastupujeme společnosti nabízející celosvětovou námořní dopravu.

Autodoprava vnitrostátní a mezinárodní dodávkovými vozy..

Prodej, pronájem: - dopravní značky - dopravní značení - parkovací zábrany - dopravní kužely - zrcadla.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - průmyslové, komerční, obytné budovy, byty - komunikace - liniové stavby - rekonstrukce, modernizace. Projektová a inženýrská činnost. Prodej stavebního materiálu a sypkých hmot. Nákladní doprava a zemní práce.

Technické činnosti v dopravě, služby: - vodorovné dopravní značení komunikací, parkovišť a ostatních ploch.

Dopravní značení: - vodorovné dopravní značení na pozemních komunikacích: buď obnova stávajícího nebo zřízení nového dle požadavků objednatelů - svislé dopravní značení - přechodné dopravní značení - bezpečnostní prvky. - bezpečnostní značení v halách - značení cest, manipulačních prostor

Nákladní autodoprava: - stavební materiál - zemina.

Silniční nákladní doprava. Autodoprava. Služby v dopravě. 1 ks MAN 8, 4 m

Autodoprava: - sypké materiály. Prodej a dovoz: - betonové směsi - štěrk - struska - písek - kamenivo - štěrkodrť - okrasný štěrk - okrasné valouny: - malé a velké - světlé - cement. Mezinárodní nákladní autodoprava a spedice.

Autopůjčovna: pouze pro firmy a podnikatele: - autoservis - mytí vozidel - vozový park - přeprava osob.

Mula s.r.o. provozuje stránky www.mula.cz na zprostředkování stěhování a převozu věcí. Na stránkách www.mula.cz zákazníci vyplní, co a kam chtějí převézt, a počkají si na cenové nabídky od přepravních a stěhovacích firem, z nichž si pak mohou jednu vybrat. V tuto chvíli je v provozu zejména stěhování Praha a stěhování Brno.

Vedení účetnictví. Zasílatelství: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.