SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava: -nákladní -automobilová -mezinárodní -osobní -autobusová -aujeřáb.

Kontejnerová dopravu vozem AVIA, nosnost 3, 5t. Vnitrostátní doprava. Přeprava stavebních strojů. Stěhování. Výkopové práce.

Stěhování bytů, domů, kanceláří a dalších prostor. Přeprava materiálů. Vyklízení domů, bytů a pozůstalostí. Stěhování těžkých břemen a věcí (trezory, piána, ...). Východné ceny Pracujeme NON-STOP. Naše pobočky: HRADEC KRÁLOVÉ, NÁCHOD, DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM a ČESKÁ SKALICE Více informací na webu: www.stehovaniMacek.ic.cz nebo nás ...

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Vyrábíme a prodáváme výstražná bezpečnostní zařízení pro použití na pozemních komunikacích..

Služby: - profesionální řidiči kamionové přepravy.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní.

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Autodoprava, doprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - vnitrostátní a mezinárodní kamiónová doprava

Autoservis -opravy silničních vozidel -silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3, 5 tuny včetně

Služby: -mezinárodní nákladní autodopravu -odtahová služba.

Taxislužba: -Orlová-tel.: 800 112 113 -Ostrava-tel.:800 600 150 -Bohumín-tel.:800 112 113 -Havířov-tel.:800 254 254.

Autoservis, autoopravna. Autodoprava. Čerpací stanice. Ubytovna: - Bezděčín 72, tel. 603859831, 326 724 005.

Nákladní doprava. Práce: - vodoinstalatérské - zednické - malířské a natěračské - lakýrnické. Návrhy zařízení interiérů a exteriérů včetně zajištění jejich realizace.

Truhlářství, autodoprava. Vyrábíme na zakázku zařízení pro domácnosti (kuchyně, ložnice, koupelny, dětské a obývací pokoje), kanceláře, obchody, penziony a školy.