SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava.

Autodoprava, nákladní doprava, kamionová doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Audodoprava, doprava: - mezinárodní kamionová přeprava - spedice - rezervace trajektů.

Autobusová přeprava - zahraniční, mezinárodní doprava - osobní minibusy Mercedes

Autodoprava, přeprava: - autobusová osobní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Autobusová a minibusová přeprava osob KUBABUS: -tuzemská i mezinárodní -letištní transfery -fakultativní výlety -zájezdy. Vozový park: -minibus Volkswagen LT46 (17 míst k sezení + řidič) -speciální přívěsy.

Kurýrní společnost. Přeprava kusových zásilek.

Výstavba: - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - inženýrské sítě. Speciální demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje, těžká mechanizace, nákladní auta. Přeprava stavební techniky. Sídlo firmy: - Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov.

Autobusová doprava Nákladní doprava: - Ford Tranzit - nákladní vozík.

Činnost: - přeprava věšených oděvů

Odvoz písku, sutě, zeminy či komunálního odpadu.

Autobusová doprava Přeprava bus: Karosa LC735 Technické údaje: - 45 míst k sezení +15 míst k stání - mikrofon, radio magnetofon, televize, video - kávovar, párkovač, lednice - chlazené nápoje - přídavný úložný prostor na lyže cca 45 párů - závěs na vleky (kola, lodě) - k dispozici mobil.

Veškeré služby spojené se stěhováním a autodopravou. Od stěhování nejcennějších pokladů po stěhování bytů, vyklízení, likvidace, demontáž a montáž nábytku a zařízení, balení, zapůjčení obalů, čištění, úklid, kompletní servis pro opravy a úpravy bytů a domů.

Zahraniční, mezinárodní, osobní autobusová doprava, přeprava osob.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Autodoprava: - doprava nákladní - silniční motorová doprava.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.